Ecaterina Andronescu, la alegerile parlamentare: Am votat pentru o Românie normală

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat că duminică a votat pentru o Românie "care să se dezvolte normal".

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 09:44
Ecaterina Andronescu, la alegerile parlamentare: Am votat pentru o Românie normală

„Am votat pentru o stare de normalitate şi când spun asta, înţeleg o Românie care să se dezvolte normal, potrivit resurselor umane şi materiale pe care le are, o Românie în care să nu mai fie înşelate aşteptările oamenilor, o Românie în care copiii să se ducă la şcoală cu drag şi bucurie şi în care părinţii să fie mulţumiţi de ceea ce se întâmplă cu copiii la şcoală, o Românie în care să nu mai fie relaţii atât de contondente între oameni şi diferitele categorii sociale”, a spus Andronescu.

Ea a afirmat că se aşteaptă că aceia care vor câştiga alegerile parlamentare de duminică să nu înşele aşteptările oamenilor. „Aştept ca cei care vor câştiga alegerile să nu înşele aşteptările oamenilor, adică să facă ceea ce au promis, să creeze locuri de muncă, să aducă sănătatea şi educaţia într-o altă stare decât sunt acum şi să facă în aşa fel ca bunăstarea să crească şi să nu mai fie sărăcie”, a subliniat Ecaterina Andronescu.

Referindu-se la prezenţa la urne, ea a spus că, deşi vremea nu este favorabilă, speră ca oamenii să vină şi să decidă ei, prin vot, care vor fi cei cărora le încredinţează conducerea acestei ţări, relatează agerpres.ro.

Ecaterina Andronescu, care candidează din partea USL în colegiul 6 Senat, din sectorul 3, a votat la Colegiul Tehnic „Costin D. Neniţescu”. Ea a fost însoţită de edilul sectorului 3, Robert Negoiţă.