Ecaterina Andronescu, mesaj VIDEO înainte de EVALUARE NAŢIONALĂ 2019 şi BACALAUREAT 2019

Publicat: Luni, 17 Iunie 2019 15:54 // Actualizat: Luni, 17 Iunie 2019 15:54 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a postat, luni, un mesaj video pe pagina de Facebook a Ministerului Educaţiei Naţionale, în care le urează vacanţă plăcută, cu relaxare activă, tuturor elevilor. ”A venit ziua în care pentru cei mai mulţi dintre elevi şi cele mai multe dintre şcoli clopoţelul a încetat să mai sune”, a spus Andronescu, transmiţând urări şi elevilor care se pregătesc de examene, dar şi profesorilor. ”Recuperaţi energiile şi forţele, să aveţi putere în septembrie să o luaţi de la capăt”, le-a transmis ministrul Educaţiei dascălilor.

Foto: psnews.ro

"Iată că a venit ziua în care pentru cei mai mulţi dintre elevi şi cele mai multe dintre şcoli clopoţelul a încetat să mai sune. A venit vacanţa. Vă doresc, dragi copii, să vă bucuraţi de aceste zile în care vă aparţine tot timpul. Nu mai sunteţi stresaţi de şcoală, nu mai sunteţi stresaţi de lecţii, nu vă mai spun nici mama nici tata să mergeţi la şcoală şi nu vă mai întreabă nimeni dacă aţi învăţat. Este o perioadă de relaxare şi vă doresc din tot sufletul să vă relaxaţi active”, a transmis Ecaterina Andronescu elevilor.

Aceasta i-a îndemnat să citească o carte sau o poveste pentru că ”fiecare pagină adaugă câte ceva la ceea ce sunteţi voi”.

Andronescu a transmis un mesaj şi elevilor care se pregătesc de examene, fie că este Evauarea Naţională, fie că este Bacalaureatul.

”Vă doresc să vă bucuraţi de rezultatele muncii voastre pentru că şi Evaluarea Naţională şi examenul de Bacalaureat nu sunt altceva decât o confruntare a voastră cu voi înşivă. dacă se întâmplă să nu vă bucure aceste rezultate, timpul nu este pierdut. Aşezaţi-vă cartea în faţă şi încercaţi a doua oară”, a mai spus ministrul Educaţiei.

Andronescu le-a mulţumit dascălilor. 

”Doamnelor şi domnilor profesori, vă mulţumesc pentru ceea ce aţi făcut în anul şcolar, vă mulţumesc pentru strădaniile pe care le-aţi depus, vă mulţumesc pentru acest transfer în cunoaştere şi pentru că un an de zile aţi fost modelul elevilor dumneavoastră. Recuperaţi energiile şi forţele, să aveţi putere în septembrie să o  luaţi de la capăt”, şi-a încheiat andronescu mesajul.

Clipul video care are aproape două minute şi jumătate este filmat  la Colegiul Naţional ”Sfântul Sava” din Bucureşti. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8398
RON
04 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H