AURELIA ION, studenta moartă în accidentul aviatic, se afla la a DOUA MISIUNE de SALVARE VIDEO

Aurelia Ion era studentă în anul V la medicină, dar nu era la prima misiune de prelevare de organe. În septembrie 2012, fata a mers în judeţul Neamţ cu o echipă de medici de la Bucureşti pentru a prevela organe de la un bărbat intrat în moarte celebrală. Şi atunci, ca şi acum, avionul a fost pilotat de Adrian Iovan, iar aerovana era tot un Britten Norman 2.

22 ian. 2014, 11:02

Aurelia Ion, fata care şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic din Cluj, nu participa pentru prima dată la o misiune de prelevare de organe alături de medicii bucureşteni, potrivit România TV.

Citeşte şi Primele IPOTEZE în ANCHETA TRAGEDIEI aviatice în care şi-au pierdut viaţa două persoane

În 2012, în luna septembrie, tânăra a plecat din Bucureşti în Neamţ pentru a asista la o operaţie de prelevare de organe de la un bărbat aflat în moarte cerebrală după ce a căzut într-o fântână. La acea vreme, transportul s-a făcut cu aceeaşi aeronava Britten Norman 2 şi parţial cu aceeaşi echipă de medici şi piloţi care au fost implicaţi în accidentul aviatic din Apuseni.

Citeşte şi AURELIA ION, studenta moartă în accidentul aviatic, mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook

În imaginile de la Bună Ziua Iaşi se vede cum din avionul care a aterizat pe aeroportul din Iaşi coboară medicul Radu Zamfir, pilotul Adrian Iovan şi o tânără cu codiţe despre care presa spune că ar fi Aurelia Ion. Aurelia Ion era studentă în anul V la Institutul Medico-Militar din Bucureşti.