Echipa lui Radu Ştefan, scoasă de Milan din Cupa Italiei

În sferturile Cupei Italiei, Lazio a pierdut cu scorul de 1-3 disputa de pe San Siro, deşi a deschis scorul.

RomaniaTV.net
26 ian. 2012, 21:42
Echipa lui Radu Ştefan, scoasă de Milan din Cupa Italiei

Adversara lui Juventus din semifinalele Cupei Italiei s-a ales după meciul AC Milan – Lazio, jucat joi seara, pe San Siro. A fost o partidă splendidă, care i-a ţinut cu sufletul la gură pe cei prezenţi în tribunele legendarei arene. S-a început tare, iar Djibril Cisse a deschis scorul încă din minutul 5, pentru Lazio, din pasa uruguayanului Alvaro Gonzalez.

Nici n-a apucat să se înfiripe bine surpriza, că Robinho a adus egalarea în minutul 15, iar după trei minute veteranul Seedorf a adus-o pe AC Milan în avantaj, printr-un super-gol. Partida a continuat în aceeaşi notă antrenată, însă niciuna dintre formaţii nu a mai înscris, până în minutul 84, când Ibrahimovici a stabilit scorul final, 3-1. Amelia a făcut miracole între buturile porţii milaneze, iar rossonerii s-au calificat în semifinalele Cupei Italiei, unde îi aşteaptă o dublă manşă cu Juve.

Din cauza unor dureri musculare resimţite la antrenamente, fundaşul român al lui Lazio, Radu Ştefan, nu a fost inclus în lotul care a făcut deplasarea pe San Siro.