Echipa România TV, atacată cu pietre de socrul Vulpiţei VIDEO

Încă un episod șocant s-a demarat la Blăgești, unde un cameraman România TV a fost lovit cu o piatră în cap de socrul Vulpiței. 

RomaniaTV.net
03 aug. 2020, 08:00

Tatăl lui Viorel pare că nu s-a învățat minte, fiind la fel de agresiv cu cameramanii, cum a fost și cu prilejul zilei de 1 iunie, când soții Stegaru, ajutați de echipa „Acces Direct”, au vrut să îi facă o surpriză fetiței lor, de Ziua Copilului. Recent, bărbatul a atacat din nou, tot cu pietre. Victima a fost, de această dată, un angajat al postului România TV.

În urma incidentului, un cameraman a fost lovit în cap de socrul Vulpiței, scena fiind parcă desprinsă din filmele de acțiune. „Colegul meu, Mihai, cameramanul, a fost chiar lovit de o piatră în zona capului. Au zburat câteva astfel de pietre, ne-am ferit, dar se pare că una l-a lovit. Ne-am luat o papară, ca să spun aşa. De altfel, colegul meu se tot uită în direcţia curţii, să nu mai zboare vreo piatră spre noi.

Data viitoare o să venim cu căşti de protecţie. Am auzit că se ascuţea o coasă mai devreme, suntem gata să fugim dacă e. Nu mai stăm, dacă vedem coasa”, a povestit Cătălin Grădinaru, reporterul România TV trimis la Blăgeşti.

Soții Stegaru, infectați cu noul coronavirus

Echipa România TV s-a deplasat la Blăgești cu scopul de a afla detalii despre felul în care au ajuns cei doi soți să se infecteze cu COVID-19, și de ce nu au respectat normele de distanțare socială impuse. Veronica și Viorel au trecut prin momente dificile după ce s-au plimbat o noapte întreagă cu ambulanța pentru că voiau să se interneze, însă nu au găsit locuri libere în niciun spital. Din acest motiv, cei doi au fost nevoiți să intre în carantină la domiciliu și să se trateze acasă. Atunci când au fost luați la întrebări, părinții lui Viorel au devenit extrem de violenți și au început să arunce cu pietre.