Echipa TVR, în mijlocul bombardamentelor din Ucraina: „A fost prinsă într-un schimb de focuri”

Echipa TVR a fost prinsă în mijlocul bombardamentelor din Harkov, Ucraina. Potrivit directorului știrilor TVR, Laurențiu Ciocăzanu, reporterul de la fața locului a transmis în timp ce se ascundea sub o mașină.

18 sept. 2022, 19:30
Echipa TVR, în mijlocul bombardamentelor din Ucraina: „A fost prinsă într-un schimb de focuri”
Echipa TVR, în mijlocul bombardamentelor din Ucraina

Echipa TVR, în mijlocul bombardamentelor din Ucraina. „Echipa TVR a fost prinsă într-un schimb de focuri în regiunea Harkov, iar reporterul nostru Alex Costache a fost filmat relatând de sub caroseria unei mașini!

 Imaginile cu colegii noștri care și-au pus viața în pericol pentru a ne prezenta adevărul de pe frontul Ucrainei – la Telejurnalul TVR, în această seară, de la ora 20.00”, scrie Ciocăzanu pe Facebook.

Echipa TVR, în mijlocul bombardamentelor din Ucraina

Sunt bombardamente puternice chiar în acest moment, iar militarii ne-au spus să stăm culcați pe jos. Acum trebuie să plecăm. Ne-au spus să plecăm imediat„, spune Alex Costache, jurnalist TVR.

Citeşte şi: Victor Ciutacu a răbufnit după numirile de la postul public: „Ospătarul fără studii superioare Ciocăzanu, numit la şefia ştirilor TVR”

În momentul când jurnaliştii se pregăteau să filmeze un nou reportaj, două bombardamente extrem de puternice au zguduit zona. Ghidul care îi insoțește, Andrei Kovalenko, a văzut totul.

Eram la intrarea în oraşul Kupiansk, au fost fouă explozii, foarte aproape de noi. Poate la o distanţă de 20 – 25 de metri de noi. Am văzut explozia în pădure„, spune Andrei Kovalenko.

În orașul Kupiansk, foarte aproape de granița rusă, luptele continuă. După ce au pierdut așezarea, rușii au început să-l bombardeze cu furie. Acesta a fost și motivul pentru care armata ucraineană nu a lăsat jurnaliștii să intre în oraș.