Victor Ciutacu a răbufnit după numirile de la postul public: „Ospătarul fără studii superioare Ciocăzanu, numit la şefia ştirilor TVR”

Jurnalistul Laurențiu Ciocăzanu este noul șef al Știrilor TVR. În 2005, se întreba într-un editorial dacă mai are sens ca românii să plătească abonamentul.

02 sept. 2022, 00:26
Victor Ciutacu a răbufnit după numirile de la postul public: „Ospătarul fără studii superioare Ciocăzanu, numit la şefia ştirilor TVR”

Reacție incisivă a jurnalistului Victor Ciutacu, după ce Laurențiu Ciocăzanu a fost numit șef al știrilor TVR. Fostul șef a plecat de acolo cu scandal, după ce a jignit o persoană.

„Ospatarul fara studii superioare Ciocazanu, numit la sefia stirilor TVR in locul demisionarului rezist Prisacariu. Autorul ororii e civilul cu sofer de la SRI Turturica. Deocamdata, numai nespalatu’ de Cartianu e inca pe afara”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Potrivit comunicatului TVR care anunță preluarea acestei funcții de către jurnalist, Laurențiu Ciocăzanu are 30 de ani de experiență în mass-media, începându-și activitatea în presă în anul 1992. Printre funcțiile pe care le-a deținut în domeniu, de-a lungul timpului, se numără cea de redactor-șef și director editorial la ziarul „Adevărul”, redactor-șef adjunct la „Evenimentul Zilei”, redactor în cadrul BBC World Service, reporter în echipa publicației „România liberă”.

Victor Ciutacu, după ancheta Poliţiei legată de poliţistele „vicioase”: Multă treaba are si Miliţia! Ancheta să ce? Veneau direct de la salon şi au scăpat de ochiul vigilent al superiorului?

Comunicatul mai notează că, înainte de a prelua această funcție, Ciocăzanu a mai activat în presa online și a fost invitat la emisiuni pe teme de actualitate.

Acesta lucrează în TVR din aprilie 2022, unde a moderat diverse emisiuni și a fost producătorul unui matinal.

Venirea lui Ciocăzanu pe această funcție s-a produs după ce, la finalul lunii august, site-ul paginademedia.ro  a anunțat demisia jurnalistului Cătălin Prisăcariu de la 1 septembrie. Ciocăzanu se întreba în trecut de ce românii mai trebuie să plătească la TVR

Editorialul din arhiva ziarului „Evenimentul Zilei”, care se regăsește astăzi pe Hotnews, este intitulat: „Cât mai cotizăm pentru TVR?”, iar data publicării acestuia este 9 februarie, 2005.

TVR cheltuie o avere pentru un Mondial la care România nu e prezentă! Cât au costat drepturile TV și ce costuri „speciale” au fost solicitate deja

În articol, jurnalistul îl critica pe fostul șef al TVR, Valentin Nicolau, pe care îl numea „campionul slugărniciei”, dar era dur cu instituţia care acum îl pune şef la ştiri: „Poate ca dupa 15 ani in care am cotizat cu totii pentru obedienta TVR, ar fi cazul sa ne intrebam serios daca mai merita sa platim abonamentul. Pina acum am tot facut-o, si TVR ne-a oferit minciuna. Poate ca a venit vremea, asa cum bine spune Stelian Tanase, ca televiziunea publica sa fie sparta si vinduta pe bucati”.