Echipajele de ordine publică, suplimentate în perioada de Crăciun. Peste 300 de radare vor fi amplasate pe drumurile din ţară

Peste 22.000 de poliţişti, pompieri, jandarmi şi poliţişti de frontieră vor suplimenta numărul echipajelor de ordine publică, la nivel naţional, în zonele aglomerate, în staţiunile turistice şi în apropierea lăcaşurilor de cult, iar peste 340 de maşini dotate cu radar vor fi prezente pe drumurile din ţară cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, anunţă Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

RomaniaTV.net
22 dec. 2016, 12:59
Echipajele de ordine publică, suplimentate în perioada de Crăciun. Peste 300 de radare vor fi amplasate pe drumurile din ţară

Astfel, în perioada 24 – 26 decembrie, 1.700 de poliţişti rutieri vor patrula pe principalele artere de circulaţie pentru a asigura fluidizarea traficului şi peste 340 de maşini dotate cu aparate radar se vor afla pe drumurile din ţară.

Poliţia de Frontieră a suplimentat arterele de control şi numărul de poliţişti de frontieră, iar Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă va fi pregătit cu peste 4.700 de pompieri.

De asemenea, vor fi pregătite să acţioneze 431 de echipaje SMURD şi 828 de ambulanţe, iar Inspectoratul General de Aviaţie al MAI va avea zilnic disponibile 12 aeronave, pentru transportul de urgenţă al persoanelor care au nevoie de îngrijiri medicale.

În ceea ce priveşte staţiunile de la munte, aproximativ 200 de jandarmi montani vor suplimenta personalul implicat în misiuni de ordine publică, mai transmit reprezentanţii MAI.

Citeşte şi CURS BNR. Veşti proaste înainte de Sărbători. Ce se întâmplă cu leul în raport cu principalele valute