Echipează-ţi maşina de iarnă! Kaufland vine cu oferte de nerefuzat pentru şoferi

Se apropie iarna, iar cei mai mulţi şoferi îşi pregătesc în această perioadă maşinile pentru sezonul rece. Pentru a nu risca să fie amendaţi, mulţi proprietari au început deja să-şi facă planuri pentru schimbarea anvelopelor.

20 oct. 2022, 15:09
Echipează-ţi maşina de iarnă! Kaufland vine cu oferte de nerefuzat pentru şoferi

Kaufland vine cu oferte de nerefuzat pentru şoferi. Cei care şi-au cumpărat deja cauciucuri de iarnă şi nu ştiu unde să pună anvelopele de vară vor găsi la Kauflad suport pentru depozitare jante la preţ de 89.99 lei. Astfel, anvelopele de vară vor fi depozitate mult mai compact şi vor ocupa mai puţin spaţiu.

Citeşte şi: Când trebuie montate cauciucurile de iarnă în 2022. Nu există o dată calendaristică anume

În oferta Kauland din perioada 24.10 – 30.10. 2022, mai găsiţi compresor mobil la 229 lei pentru a umfla anvelopele schimbate şi pentru a pregăti maşina de drum.

Citeşte şi: Anvelope de iarnă în sezonul 2022 – 2023. Informare oficială de la RAR legată de schimbarea cauciucurilor de iarnă

Tot de săptămâna viitoare găsiţi în magazinele Kaufland chingi de tractare la 24.99 lei şi cabluri de pornire, în caz că rămâneţi fără baterie, la doar 59.99 lei.

Şi tot pentru cei care îşi schimbă singuri jantele maşinii, la Kaufland găsiţi de cumpărat maşină de înşurubat la preţ de 199 lei.