Eclipsă de Soare în zodia Peşti. Descoperă cum te afectează

Pe 20 martie 2015 va fi Lună Nouă în zodia Peşti, însoţită de o eclipsă totală de Soare. Luna Nouă reprezintă începutul, renaşterea şi transformarea. În astrologie, Luna Nouă este de fapt conjuncţia dintre Lună şi Soare, un aspect pozitiv, care îmbină energiile benefice ale celor doi aştri ce ne ghidează.

18 mart. 2015, 16:24
Eclipsă de Soare în zodia Peşti. Descoperă cum te afectează

La fel ca şi Luna Nouă, eclipsa de Soare reprezintă o poartă de trecere către un nou început. Este un aspect ale cărui efecte se propagă în următoarele şase luni, perioadă în care vom fi nevoiţi să acceptăm schimbarea.

Pentru că are loc în semnul Peştilor, o zodie a fanteziei, a imaginaţiei, dar şi a compasiunii, această eclipsă aduce o transformare la nivel personal şi spiritual pentru cei mai mulţi dintre noi. Zodia Peşti şi Fecioara, semnul său opus, formează Axa Suferinţei şi a Vindecării, iar eclipsa pe această axă presupune confuntarea cu elemente dificile, care ne provoacă suferinţă, pentru a putea trece la o nouă etapă, de vindecare.

Ai acum oportunitatea de a lăsa în urmă temerile şi obiceiurile care îţi fac rău şi poţi face asta prin renunţare, iertare sau compasiune. Acest aspect ne învaţă în primul rând să ne iertăm propriile greşeli pentru a ne elibera de efectul lor negativ.