Eclipsa de Soare pe 26 februarie. Previziuni făcute de Minerva: Toate zodiile vor fi afectate în următoarele luni

Eclipsa inelara de Soare de pe 26 februarie va avea loc odata cu conjunctia Soare – Luna la 8 grade 12 Pesti.

RomaniaTV.net
22 feb. 2017, 11:17
Eclipsa de Soare pe 26 februarie. Previziuni făcute de Minerva: Toate zodiile vor fi afectate în următoarele luni

Eclipsa va fi dominata de planeta Neptun, care este in domiciliu, o planeta spirituala care ar trebui sa aduca speranta in ceea ce priveste viitorul. Se pare insa ca norocul, vine dinspre stelele fixe mai de graba, cum ar fi Skat, de exemplu.

Eclipsa de Luna si cea de Soare vor actiona la unison in urmatoarele luni, iar cea de acum ofera oportunitatea de a transforma visele in realitate, prin punerea in valoarea a unor talente cum ar fi darul diplomatiei, a negocierii, a discutiilor cu argumente pro si contra pe masa, dar fara patimi.

Rezultatele vor fi durabile in special la nivel relational, social, economic si politic, atata timp cat recunoastem ca exista o putere cosmica si un releveu spiritual permanent in jurul nostru, o forta pe care o simtim mereu in preajma noastra, dar pe care nu o putem vedea si nici nu o putem defini.

Extravaganta, lacomia sau egoismul insa vor putea fi evaluate abia odata cu eclipsele din august.

Semnificatia unei conjuncturi astrale
Ca orice luna noua si o eclipsa de soare reprezinta sfarsitul si inceputul unui ciclu. De asemenea, mai stim ca cel mai puternic si mai important aspect in astrologie este conjunctia Soare – Luna, ceea ce inseamna avem la-ndemana toate atuurile pe care le dorim si care sa aduca in prim-plan ce vrem sa facem in viitor.

Vechile obiceiuri, comportamentul de pana acum dar si credinta pot fi puse sub semnul intrebarii, pe masura ce suntem mai inventivi in cautarea de noi modalitati pentru a face progrese. Tocmai de aceea se spune ca Luna Noua este momentul ideal pentru un nou inceput asa ca puneti pe hartie cam tot ce ati dori sa faceti in viitorul apropiat.

Eclipsa de soare va completa tot ce am inceput odata cu Eclipsa de Luna din 11 februarie. impreuna, cele doua actioneaza asemenea unei faze mari ale unei masini care incearca sa lumineze drumul pe timp de noapte pana la eclipsele din 7 si din 21 august 2017.

Eclipsa inelara de Soare
Eclipsa ii va afecta pe toti nativii Pesti care au Soarele intre gradele 7 si 9, la fel pe cei din Fecioara, semnul opozabil, dar si pe cei din Gemeni si Sagetator, celelalte doua semne mutabile.

O stea fixa, Skat, si Neptun vor oferi mai multe informatii despre modul in care aceasta eclipsa va modela viata unora dintre noi in urmatoarele luni.

In primul rand pentru ca ea promite fericire si bunastare de durata si, in acelasi timp, siguranta, iata macar un motiv sa fie o stea cu noroc pentru leaderii implicati in domenii social – economic sau politic.

Si pentru ca numele ei se traduce prin Dorinta, iata ca avem o eclipsa de soare care poate transforma dorinta in realitate. Cu toate acestea, norocul le surade doar acelor leaderi care stiu ce vor.

Mai multe detalii, pe huff.ro