Eclipsa hibridă de Soare a sosit! Aceste 3 zodii sunt vizate în mod special

Simte-te liber să faci o pauză de la curățenia de primăvară, pentru că în cosmos se pregătește o eclipsă de soare care iti solicită toată atenția.

20 apr. 2023, 00:00
Eclipsa hibridă de Soare a sosit! Aceste 3 zodii sunt vizate în mod special

Eclipsa hibridă de Soare 2023. Având loc în zodia cardinala de foc a Berbecului, prima eclipsă din 2023 se referă la aducerea de noi, îndrăznețe începuturi în lumea ta, care iti evidențiază exprimarea de sine, ambițiile și autonomia personală. Este sigur să spunem că luna aceasta este totul despre tine, dar există trei zodii care nu vor fi afectate de energia eclipsei hibride de soare din aprilie 2023 la fel de mult ca altele, din cauza lipsei de asemănare cu cele impulsive, directe din natura Berbecului.

Previziuni RUNE pe ZODII. WUNJO aduce belşug şi fericire pentru o singură zodie. Noutăţi de la pietrele mistice!

Ce este eclipsa hibridă de soare?
Eclipsele de soare apar atunci când luna șterge razele soarelui, împiedicând lumina să ajungă pe pământ. Acest lucru poate provoca adesea ceea ce se numește „cerc de foc”, deoarece umbra lunii este aruncată peste soare. Cu toate acestea, această eclipsă în special este considerată a fi o eclipsă hibridă, ceea ce înseamnă că este considerată a fi un amestec între o eclipsă totală și cea inelară, deoarece luna acoperă complet soarele în unele părți ale lumii și acoperă parțial soarele în altele. Eclipsele hibride sunt chiar mai rare decât eclipsele totale și inelare, având loc doar o dată la fiecare deceniu.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Eclipsa de Soare din 20 aprilie schimbă vieți! Se activează temeri şi apar cumpene

Când are loc eclipsa hibridă de soare din 2023?
Pe 20 aprilie, la ora 4:36 ora României, Soarele și Luna se vor uni pentru a crea o eclipsă de sSoare hibridă în Berbec. Acest lucru va aduce o creștere a energiei și activități pline de acțiune pentru fiecare zodie, dar pentru Taur, Fecioară și Scorpion, această eclipsă nu va fi la fel de agitată.

Eclipsa de Soare hibridă din 20 aprilie 2023, care afectează cel mai puțin aceste 3 zodii.
Taur (20 aprilie – 21 mai)
Sezonul tău este chiar după colț, Taur, dar înainte ca soarele să se schimbe în zodia ta, există câteva noi evoluții importante care se desfășoară pentru tine în adâncurile minții tale subconștiente. Pe 20 aprilie, eclipsa de Soare va aduce noi începuturi majore în ceea ce privește modul în care te retragi și iti reîncarci bateriile. Liniștea sufletească este o prioritate acum și, în consecință, s-ar putea să te trezești mai greu de atins sau mai puțin disponibil pentru lumea exterioară. Totuși, nu iti face griji – te vei simți pe deplin întinerit pe măsură ce sezonul tau începe a doua zi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.