Eclipsa inelara de Soare – 21 iunie 2020! Libertate sau restrictii? Cum sunt influentate zodiile!

Ziua de 21 iunie este foarte importanta atat din punct de vedere astronomic, cat si astrologic! Ziua marcheaza atat intrarea Soarelui in zodia Rac si echinoctiul de vara, cat si Luna noua in Rac si eclipsa inelara de Soare. Toate stau sub puternica influenta a lui Saturn, cea care are grija echilibrul personal intre libertate si responsabilitate, intre restrictii si exprimarea de sine.

RomaniaTV.net
21 iun. 2020, 04:47
Eclipsa inelara de Soare – 21 iunie 2020! Libertate sau restrictii? Cum sunt influentate zodiile!

Suprapunerea Lunii noi peste Soare aduce entuziasm, initiativa, tentinda de a cauta placerea si de a ceda impulsivitatii si nelinistii. De aceea este indicat sa ai rabdare, sa fii precaut si sa ai o atitudine responsabila. Ai nevoie de flexibilitate si deschidere pentru a te adapta noilor schimbari generate si de contextual pandemic.

Ce inseamna eclipsa inelara de Soare

Aceasta eclipsa inelara de Soare se formeaza in momentul in care Luna noua trece printre Pamant si Soare. Eclipsa solara este, insa, destul de puternica intrucat partea intunecata a Lunii acopera Soarele, din acesta ramanand doar un inel incandescent.

Acest moment important si puternic in astrologie semnifica faptul ca ai toate cartile pe masa si poti, pe buna dreptate, sa aduci la lumina planuri noi. Este momentul ideal sa pui pe hartie proiecte si obiective noi. Intreaba-te ce obiceiuri si comportamente vechi poti inlatura si ce poti schimba pentru a progresa.

Eclipsa de Soare este puternic influentata de Saturn, ceea ce creeaza un dezechilibru intre ceea ce vrei sa faci si ceea ce trebuie sa faci. Libertatea sau expresia de sine sunt temperate de restrictii si obligatii. Mixul dintre libertate si restrictie se va modifica pe parcursul eclipsei, de aceea este recomandat sa iti pastrezi flexibilitatea. Sa te adaptezi, sa fii deschis, sa ajustezi. Ai nevoie de munca, rabdare, disciplina pentru a reusi sa jonglezi cu toate.

Efectele eclipsei de Soare. Traditii si superstitii

Din punct de vedere astrologic, eclipsa de Soare aduce beneficii, dar, pentru unii nativi, ar putea avea efecte adverse.

  • Momente de fericire (casatorie, nasterea unui copil, promovare, loc de munca nou). Pentru altii poate insemna ceva nefericit (decesul unui cunoscut, separare, boala, accident)
  • In cazul sarcinii, traditiile vechi spun ca mamele sa nu se uite la soare, pentru a evita avortul spontan sau diformitatile la bebelus
  • Nu te uita la soare cu ochiul liber. Chiar daca este acoperit, puterea Soarelui este de netagaduit si poti distruge partial sau total retina
  • In trecut, dupa ce Soarele iesea din umbra Lunii, oamenii se imbaiau in ape sfinte pentru a elimina negativitatea si toxinele captate in timpul eclipsei.
  • In multe culturi, eclipsele sunt semn rau. In India, de exemplu, se arunca mancarea ramasa pe timpul eclipsei si nici nu se gateste cand este eclipsa de soare, intrucat se considera ca cele alimente devin otravitoare.
  • In alte culturi se posteste in ziua eclipsei, pentru a anu avea probleme  cu sistemul digestiv.
  • Se pare ca eclipsele de Soare au efect si asupra psihicului uman. Oamenii pot deveni mai agitate, pot aparea vise bizare. In timp ce altora le creste creativitatea.
  • Pentru ca starea negativa poate influenta o persoana, se recomanda sa nu iei decizii importante in ziua eclipsei.

Iata cum influenteaza eclipsa inelara de Soare fiecare zodie in parte!

Berbec

Eclipsa inelara de Soare influenteaza casa a patra, ceea ce te impinge sa fii mai atent la sfera domenstica a vietii tale. Din punct de vedere profesional, poti traversa o perioada in care e nevoie sa fii mai atent la ce faci, pentru a nu strica ceva. Totusi, sunt prevazute si castiguri. Sanatatea poate ridica niste semne de alarma, prin reactivarea unor afectiuni din trecut. Cere sfatul medicului daca simti vreun disconfort, indiferent de natura lui.

Taur

Eclipsa inelara de Soare are loc in a treia casa a curajului, comunicarii si fratilor. Tine cont de aceste aspecte si abtine-te de la speculatii sau riscuri. Nu e nevoie sa iti impui punctele de vedere in fata unor persoane. Nu inchide canalele de comunicare. Fratii tai ar putea avea nevoie de tine, ajuta-i. Daca te simti influentat negativ de anumite situatii sau persoane, incearca se le eviti, iar daca nu poti, fa exercitii de relaxare pentru a te elibera de stres.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.