Eclipsa totala de Soare şi Luna nouă în Sagetator. Ce promisiuni ne fac astrele la final de an?

Eclipsele solare, ca si Lunile noi, sunt evenimente puternice care deschid usa catre un nou portal de energie.

11 dec. 2020, 22:26
Eclipsa totala de Soare şi Luna nouă în Sagetator. Ce promisiuni ne fac astrele la final de an?

Eclipsa totala de Soare şi Luna nouă în Sagetator

. Mijlocul lunii decembrie ne aduce un eveniment astral deosebit. Luna noua in Sagetator care coincide si cu o eclipsa totala de Soare.  Cu atat mai mult cu cat acestea se petrec la doua zile distanta de un alt eveniment puternic din punct de vedere energetic si numerologic: 12.12.2020.

Exista atat de multa energie proaspata in acest eveniment, incat il putem considera o promisiune catre un nou inceput. Rotitele se pun in miscare si putem spera catre daruri si recompense binemeritate dupa un asemenea an agitat. Energiile sunt amplificate de alte evenimente astrale majore. Saturn isi schimba zodia in 17 decembrie. El va parasi Capricornul pentru a se aseza comod in Zodia Varsatorului. Ori de cate ori Saturn se muta in alta „casa”, primi recompense pentru munca depusa. De asemenea, Jupiter intra si el in Varsator (19 decembrie). Iar in 21 decembrie, in ziua in care este solstitiul de iarna si Soarele isi schimba si el zodia, cei doi giganti ai cerului, Jupiter si Saturn, se intalnesc, evneiment ce nu s-a mai petrecut de acum 800 de ani.

Horoscop Mariana Cojocaru 13 – 19 decembrie 2020. Planetele se aliniază perfect. Atenţie la eclipsă

Pana atunci insa, ne bucuram de energia elipsei solare, de energia Lunii noi, care deschid calea spre ascensiunea spirituala. E posibil sa apara deja simptome ale ascensiunii, sa poti accesa mai usor intelepciunea sinelui superior, mesajele ghizilor spirituali.

Eclipsa totala de Soare şi Luna nouă în Sagetator aduc daruri. Esti deschis sa le primesti?
Cum spuneam, energia Lunii noi si a eclipsei totale de soare ofera puterea unui nou inceput, aduce daruri de la Univers. Dar esti deschis sa le primesti? Esti pregatit sa deschizi usa? Stii cum sa te bucuri de ceea ce vei primi?

Cea mai simpla modalitate de a fi in starea de a primi este sa-ti schimbi setarea mentala. Iar cel mai usor sa faci acest lucru este sa te concentrezi asupra abundendei, recunostintei, aprecierii. Sa renunti la a te plange, la a-ti dori ca lucrurile sa fi fost altfel, la gandirea limitative. Priveste inauntrul tau si vezi ce ai de oferit.  Poate ai de oferit iubire, poate ai de oferit adevar.

Eclipsa solara din Sagetator este conectata cu eclipsa de Soare din iunie 2020, dar si cu eclipsa de Luna din 5 iunie 2020. Iti amintesti ce ti-ai dorit atunci? Iti amintesti ce ai dorit sa elimini din viata ta? Ai reusit sa faci acele lucruri? Acum este un moment prielnic ca in acel gol sa creasca ceva pozitiv, sa culegi roadele efortului tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.