Horoscop Mariana Cojocaru 13 – 19 decembrie 2020. Planetele se aliniază perfect. Atenţie la eclipsă

Citește horoscop Mariana Cojocaru pentru a vedea ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte, odată cu apariția Eclipsei totale de Soare din 14 decembrie.

11 dec. 2020, 21:59
Horoscop Mariana Cojocaru 13 – 19 decembrie 2020. Planetele se aliniază perfect. Atenţie la eclipsă

Horoscop Mariana Cojocaru 13 – 19 decembrie 2020. Eclipsa totală de Soare din 14 decembrie vine cu mari provocări pentru trei zodii, care pot pierde totul în dragoste, carieră și sănătate.

Horoscop Mariana Cojocaru 13 – 19 decembrie 2020 pentru zodia BERBEC

Berbec- E săptămâna cu Eclipsa Totală de Soare, când Soarele va fi conjunct cu Axa Karmică, Luna, Mercur și Norocul Divin, toate în Săgetător. O aliniere perfectă de planete, care are planuri pentru noi toți. Când toți cred că trebuie să se distreze, vă spun că țara arde! Dacă totul este pe un butoi cu pulbere, la mulți le arde doar de distracție! Marcheză dragostea, sănătatea, cariera. Toate cu probleme!

Horoscop Urania 12 – 18 decembrie 2020. Trei evenimente astrologice importante vor aduce schimbări majore în viețile nativilor

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR

Taur- Lilith se pregătește să rezoneze vibrațional cu Uranus Retrograd, care nu este în adormire. În adormire, înseamnă cu nu s-ar fi întâmplat nimic, ci dimpotrivă. Mulți vreți să vă susțin moralul cu previziuni care să vă gâdile orgoliul, când în realitate…”Somnul(distracția) națiunii naște monștri”.

Horoscop Mariana Cojocaru 13 – 19 decembrie 2020 pentru zodia GEMENI

Gemeni- Să vedeți ce aspecte dramatice vor fi pe destinul vostru. Dar și la Fecioare, Săgetător și Pești. E aliniere de planete pe Karma din Săgetător, din care nu lipsește Mercur. Vizează sănătatea(inclusiv a națiunii), carierele(nu a oportuniștilor și a acoliților, că ei se folosesc de pile și calcă și pe cadavre, că nu au sentimente). Abia așteaptă să se distreze într-un an de a fost catastrofal la bilanț!

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC

Rac- Sunteți și voi vizați în mod direct de Eclipsa Totală de Soare, pentru că Luna nu lipsește din această ecuație generală de destin, nu individuală. Vizate sunt cariera și sănătatea. Dragostea e un segment foarte șubred, din cauza Eclipsei de Soare în zodii duble(Săgetător-Gemeni). Vă situați la o răscruce de drumuri și mulți nu știți încotro să o luați. Vedeți că mintea la distracții, vă distrage atenția!

Horoscop Mariana Cojocaru 13 – 19 decembrie 2020 pentru zodia LEU

Leu- Vă recomandam în analizele anterioare să studiați ce au spus Sf. Arsenie Boca și Sf. Modovei Iustin Pârvu de vremurile ce va să vie! Sper că ați citit, că nu spun doar eu de aceste lucruri, de aceea vă fac și Horoscop cu avertismente. Alții se țin doar de distracții, iar persoane singure și năpăstuite de soartă plâng singure. De Eclipsă să vă gândiți și la animăluțele năpăstuite: cadouri cu dragoste!

Horoscopul săptămânal pentru zodia FECIOARĂ

Fecioara- Cum scriam la Gemeni că sunteți vizate/ți în mod direct, acum cu Norocul Divin conjunct cu Mercur pe Karmă, să știți că vă puteți construi trepte spre Cer adoptând un cățel sau pisicuță. Că sunt iubiri pure și suflete nevinovate ce stau în frig și nemâncate. “Din bucata mea de pâine, am hrănit un om și-un căine/ / Omul azi m-a părăsit…/Căinele mă recunoaște/ Omul nu mă mai cunoaște”…

Horoscopul săptămânal pentru zodia BALANȚĂ

Balanța- Dacă ați citit acest Horoscp, vreau pe Eclipsa de Soare să treceți la fapte. Să faceți dreptatea(justiția) de nu o fac alții. Karma personală este foarte importantă, căci vă ajută să vă înțelegeți cu problemele și dilemele din dragoste, carieră sau sănătate. Într-un cadru ultra-general făcând analiza, vă spun că intrarea lui Venus în Săgetător va pune paie pe foc, iar acolo este destinul vostru imediat.

Horoscopul săptămânal pentru zodia SCORPION

Scorpion- Vine scadența, cu acestă Eclipsă Totală de Soare, că tot se pregătesc toți de bilanț! Cariera este prima afectată, iar dacă vă vedeți pe un pedestal, să știți că plătiți în alte sectoare existențiale. Unii pot plăti cu sănătatea, alții cu problemele de le-au creat celor din jur și acest aspect se va dovedi catastrofal pe dragoste(nu a fost opoziție săptămăna trecută între Venus și Lilith?). Aviz petrecăreților din zodie.

Mai multe, pe kfetele.ro