ECLIPSE 2021! Ce SCHIMBARI PUTERNICE vor aduce cele 4 eclipse ale anului?

Maim multe eclipse â, de lună şi de soare, vor avea loc pe parcursul acestui an.

07 ian. 2021, 07:45
ECLIPSE 2021! Ce SCHIMBARI PUTERNICE vor aduce cele 4 eclipse ale anului?

Eclipse 2021.

Eclipsele sunt evenimente astronomice si astrologice care aduc simbolul necunoscutului in viata noastra. Schimbarea, in ciuda dificultatii cu care o abordam, este benefica, pana la urma! Prin schimbare evoluam.  Oamenilor le place sa traiasca in zona de confort, iar cele 4-6 eclipse anuale rup modelele si tiparele cunoscute. Eclipsele indeamna la actiune, indeamna sa iti schimbi focusul si sa mergi mai departe.

Eclipse 2021 – Soare
In timpul eclipselor de Soare, Luna se plaseaza direct intre Pamant si Soare, iar Soarele si Luna fac conjunctie. Pentru putin timp, micuta Luna are capacitatea de a bloca Soarele si de a-i stinge lumina pentru Pamant. Se spune ca eclipsele de soare elimina tiparele fixe si te imping spre necunoscut. Intunericul poate provoca tulburari in viata noastra, doar ca, fara intuneric, n-am putea sti ce este lumina. Doar pasind in necunoscut ne putem dezvolta spre excelenta.

Predicţii 2021. TOP evenimente astrologice MAJORE. Cum ne influenţează destinul

Eclipsa inelara de Soare  – 10 iunie 2021
Va fi vizibila in Europa, Asia, Nord-Vestul Africii, America de Nord, Oceanul Atlantic si Arctic.

Eclipsa totala de Soare  – 4 decembrie 2021
Va fi vizibila in Sudul Australiei, Sudul Africii, Sudul Americii de Sud, Oceanul Pacific, Atlantic, Indian si Antarctica.

Eclipse 2021 – Luna
In timplu eclipselor de Luna, Pamantul se afla exact intre Soare si Luna, si se spune ca Luna si Soarele sunt in opozitie. Apoi, putem veea umbra Pamantului transformand lumina Lunii pline in nuante intense de rosu, maro si gri. Eclipsele de Luna ne ajuta sa ne cunoastem adevarul interior. Eclipsele de Luna sunt despre ce e in interiorul nostrum, nu despre cum ne proiectam in luma exterioara. Eclipsele de Luna sunt un moment excelent pentru descoperirea de sine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

EXCLUSIV Romania TV Horoscop 2021 Mariana Cojocaru. 2021 va fi anul debusolării VIDEO