ECLIPSE 2022. Ce SCHIMBARI PUTERNICE vor aduce cele 4 eclipse ale anului pe noua axa Taur-Scorpion

Oamenilor le place sa traiasca in zona de confort, iar cele 4-6 eclipse anuale rup modelele si tiparele cunoscute.

20 dec. 2021, 12:34
ECLIPSE 2022. Ce SCHIMBARI PUTERNICE vor aduce cele 4 eclipse ale anului pe noua axa Taur-Scorpion

Eclipse 2022. Eclipsele sunt evenimente astronomice si astrologice care aduc simbolul necunoscutului in viata noastra. Schimbarea, in ciuda dificultatii cu care o abordam, este benefica, pana la urma! Prin schimbare evoluam.  Oamenilor le place sa traiasca in zona de confort, iar cele 4-6 eclipse anuale rup modelele si tiparele cunoscute. Eclipsele indeamna la actiune, indeamna sa iti schimbi focusul si sa mergi mai departe.

ECLIPSE 2022. Se schimba axa eclipselor
Particularitatea anului 2022 este schimbarea punctelor de eclipsa, adica Nodurile Lunare. Nodurile Nord si Sud ale Lunii sunt punctele in care se intersecteaza calea Soarelui si cea a Lunii si unde au loc eclipsele.

Horoscop Cristina Demetrescu. Semne bune anul are doar pentru unii. Toate zodiile sunt afectate după Crăciun
Nodurile releva drumul destinului si evolutia sufletului. Acestea se schimba o data la 18 luni. Ele sunt singurele corpuri astrologice care au miscare in spate, asa cum se intampla cand o planeta e retrograda. Din cauza acestei miscari, ele sunt asociate cu vietile noastre trecute, cu karma si destinul nostru. Suntem chemati sa ne depasim conditiile memorate de Nodul Sud din alte vieti ale sufletului si sa avansam spre Nodul Nord.

Pe data de 5 mai 2020, Nodul Nord s-a mutat in Gemeni iar Nodul Sud in Sagetator si se vor schimba in 18 ianuarie 2022. Astfel, Nodul Nord va fi in Taur, iar Nodul Sud in Scorpion, pentru urmatoarele 18 luni. Asezare a Nodurilor Destinului va dicta energia noii conjuncturi. Astfel, iti va arata ce esti sortit sa inveti, sa exprimi si sa simti. Vei simti ca se darama unele ziduri, astfel incat sa poti comunica mai usor cu cei din jur. Nodul Nord in Taur da startul unor parteneriate fructoase, dar si startul unei perioade in care sa iti indrepti mai mult atentia catre confort, lux si placere. Creativitatea este in crestere si, de asemenea, se simte nevoia de a face pace cu trecutul pentru a te putea bucura de prezent.

HOROSCOP 2022. Cea mai ghinionistă zodie a anului viitor. Astrologul Maria Sârbu a citit în astre
Nodul Sud in Scorpion stimuleaza dorinta de a te elibera de tacticile manipulatoare sau de uzanta banilor pentru a obtine anumite privilegii. De asemenea, creste nevoia de a avea posesiuni materiale, tangibile.

Eclipse 2022 de Soare
In timpul eclipselor de Soare, Luna se plaseaza direct intre Pamant si Soare, iar Soarele si Luna fac conjunctie. Pentru putin timp, micuta Luna are capacitatea de a bloca Soarele si de a-i stinge lumina pentru Pamant. Se spune ca eclipsele de soare elimina tiparele fixe si te imping spre necunoscut. Intunericul poate provoca tulburari in viata noastra, doar ca, fara intuneric, n-am putea sti ce este lumina. Doar pasind in necunoscut ne putem dezvolta spre excelenta.

In 2022 vom avea doua eclipse de Soare, ambele partiale. Prima va ri eclipsa din 30 aprilie 2022, in zodiac Taur. Va fi o eclipsa partiala, generata de Luna noua. Cea de-a doua va fi in 25 octobmbrie, cauzata de Luna noua zodia Scorpion.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.