HOROSCOP 2022. Cea mai ghinionistă zodie a anului viitor. Astrologul Maria Sârbu a citit în astre

HOROSCOP 2022. Fecioară, Gemenii și Săgetătorii mai sunt încă încercați până în primăvara și apoi vor vedea Soarele pe strada lor.

10 dec. 2021, 08:27
HOROSCOP 2022. Cea mai ghinionistă zodie a anului viitor. Astrologul Maria Sârbu a citit în astre

HOROSCOP 2022. Anul viitor, vom avea zodii foarte încântate și zodii nu prea fericite, ca în fiecare an. Doar că de fiecare an ele se schimbă, astfel că există un ciclu pentru fiecare zodie. Acest ciclu îl putem ști dacă ne uităm în trecut la perioadele pline de șansă sau la cele nu tocmai pozitive, spune astrologul Maria Sârbu,  pentru ShowBlitz.ro.

Dacă în 2021 cei mai ghinioniști au fost: Fecioară, Taur, Pești, Scorpion, Vărsător, Gemeni, Leu și Săgetător, iată pentru 2022 vom avea o parte dintre acestea și plus altele.

Horoscop 2022. An de coşmar pentru o zodie, totul îi merge pe dos
Pe domenii diferite vor fi mai puțin ajutați de șansă zodiile: Berbec, Gemeni, Rac, Fecioară, Balanță, Săgetător, Capricorn și Pești. Dintre care cele mai neplăcute încercări vor fi pentru Berbeci și Pești.

Stresul va fi pe câte un domeniu de viață sau pe schimbarea personalității. Iar zodiile care vor trebui să dea dovadă de putere de identitate și curajul de a se baza pe sine vor fi în special cele două despre care vorbim. Pe deoparte foarte susținuți la început de an și apoi lăsați să se descurce cu propriile forțe, Berbecul și Peștii vor fi scoși la lecții.

Balanța va avea și ea un stres în plus față de anii trecuți pentru că pasul de evoluție pe care îl va face în acest an este unul foarte mare și atunci și stresul va fi în consecință. Ea are, de asemenea lecții de personalitate după primăvară încolo și trebuie să evite autosabotajul și auto limitările.

HOROSCOP 2022. Zodiile care vor avea mult ghinion. Când răsare soarele

Fecioară, Gemenii și Săgetătorii mai sunt încă încercați până în primăvara și apoi vor vedea Soarele pe strada lor și mai mult succes decât în ultimii doi ani.

Racul va avea și el nevoie să dea dovadă de o personalitate stabilă, coerentă, pragmatică pentru a evita să-și prindă urechile în perioadele ghinioniste.

Horoscop 2022. Energie astrală mai puţin tensionată. Schimbări majore mai ales în ceea ce privește sistemul de valori al nativilor
Capricornul se va lupta cu propria ineficiență sau cu tot felul de ispite care vor să îl pună la încercare sau să îl schimbe ca personalitate.

Cei care pot pierde șanse și ar risca să cadă în ”întuneric” sunt din păcate Racii, Leii și Fecioarele. Pentru ei va fi un an cu probe de credință și păstrarea în lumina divină, interioară și exterioară. Probabil că pe unii dintre ei îi veți vedea foarte schimbați sau impactați în a doua jumătate de an.

Cât despre prima parte din an, parte dintre Berbeci și Tauri vor fi cei mai irascibili în fața alegerilor și duri sau brutali prin temperament, din aceeași cauze interioare de ”lumină și întuneric”.