Economica.net: Guvernul Orban îşi pune oameni noi la Transelectrica

Adunarea Generală a Acţionarilor Transelectrica va decide, peste două săptămâni, numirea unor noi membri în Consiliul de Supraveghere, propuşi de Secretariatul General al Guvernului. Printre ei se regăsesc liberali cu funcţii de conducere în diferite structuri ale partidului.

11 nov. 2019, 21:00
Economica.net: Guvernul Orban îşi pune oameni noi la Transelectrica

„Propunerile Secretariatului General al Guvernului pentru numirea în calitate de membrii provizorii ai Consiliului de Administraţie sunt următoarele: Popescu Luiza, cu domiciliul în Bucureşti, inginer Burduja Sebastian, cu domiciliul în Bucureşti, economist Badea Jean, cu domiciliul în Bucureşti, informatician Comănescu Jean-Valentin, cu domiciliul în Bucureşti, economist Burlacu Oleg, cu domiciliul în Bucureşti, avocat Goice Adrian, cu domiciliul în Bucureşti, economist Stan-Olteanu Manuela Petronela, cu domiciliul în Voluntari, jurist”, se arată în convocatorul AGA Transelectrica pentru data de 26 noiembrie.

Sebastian Burduja este preşedinte al Organizaţiei PNL sector 1 Bucureşti, fiul lui Marinel Burduja, care a fost vicepreşedinte al Bancorex şi fost vicepreşedinte al Raiffeisen Bank, Potrivit Economica.net.

Avocatul Burlacu Oleg a fost vicepreşedinte al PNL Bucureşti şi membru al Consiliului Local al Sectorului 5. Potrivit relatărilor din presă, ar fi acum avocat al Poliţiei Locale a Sectorului 5 şi apropiat al edilului Daniel Florea.

Citeşte mai mult pe Economica.net