Economiseşte şi reîmprospătează-ţi garderoba NISSA. Toată colecţia Toamnă – Iarnă NISSA este acum la 50% discount!

NISSA realizeaza in premiera lichidarea colectiei toamna iarna cu totul al 50% și a pregătit in magazine si online sute de oferte speciale cu reduceri uriaşe de pana la 600 leila o rochie de seara! Eşti curioasă ce promoţii te aşteaptă in magazine si online?

RomaniaTV.net
09 feb. 2018, 11:07
Economiseşte şi reîmprospătează-ţi garderoba NISSA. Toată colecţia Toamnă – Iarnă NISSA este acum la 50% discount!

Magazinul a anunțat că reducerile TOTUL LA 50% vor fi disponibile incepand de vineri , 9 februarie și vor continua pe toata durata weekendului pana in data de 11 februarie.

Mii de români au profitat de promoţiile acestui sezon vizitand unul din cele 12 magazine NISSA sau achizitionand online pe www.shop.nissa.ro ! De această dată, brandul a decis lichidarea stocurilor din colectia Toamna Iarna, pentru a le pune clientelor la dispoziție cea mai largă varietate de ținute de zi și de seară, încălțăminte și accesorii. Cele mai norocoase vor achizitiona rochii facand o economie de pana la 600 de lei, pretul ajungand la doar 120 de lei pentru o rochie.

Este bine să ştii că nu doar online eşti aşteptata cu oferte excelente! În această perioadă, magazinele NISSA sunt foarte bine aprovizionate pregatite sa iti arate si NOUA COLECTIA PRIMAVARA VARA 2018.

Bucură-te acum de cele mai bune oferte de preț, cu plata în rate și livrare rapidă în maxim 48 de ore!