Ecuaţia matematică care demonstrează că există viaţă după moarte

Viata dupa moarte poate fi dovedita prin formule matematice. Una dintre aceste ecuatii te face sa te gandesti serios la probabilitatea continuitatii vietii sub forma spirituala dupa ce parasim lumea cunoscuta.

14 feb. 2016, 15:17

Ce e dincolo de moarte, se întreabă teotrandafir.com. Toata lumea ar vrea sa aiba un raspuns cert la aceasta intrebare. Credinta in viata de dincolo este cea mai puternica iluzie pe care o au oamenii. Cum putem afla daca vom trai dupa ce incheiem socotelile cu cele lumesti?

Citeşte şi Naşterea după moarte: Cazurile curioase ale femeilor care au născut în sicriu

Un student rus pe nume Yuri Berland a descoperit o ecuatie care a fost publicata in cele mai populare reviste de stiinta din lume.

Cu tainele matematicii in maini si putina logica, studentul din Urali raspunde la o dilema ce framanta omenirea de mai bine de 2.000 de ani.

Ecuatia inventata de Yuri contine un element pe care oamenii il ignora atunci cand abordeaza teme atat de complexe: informatia.

Tot ce vedem, asculta, gandim este informatie pura, a carei cantitate reala este necunoscuta pentru ca nu stim sa o calculam. Pornind de la ideea ca viata unei persoana este delimitata in timp, se poate considera ca viata functioneaza dupa doua variatii: informatie si timp, explica Yuri Berland.

In aceasta formula, L este viata (exprimata sub forma de informatie) si t e timpul, in timp ce raspunsul este o constanta (cu rosu).

Potrivit acestei formule ce pare complicata la prima vedere, exista viata dupa moarte, iar constientizarea acestei existente in actualitate depinde numai de experientele personale ale fiecaruia, adica de informatia absorbita versus cea produsa.

Citeşte şi Viaţa după moarte: Cinci experienţe uluitoare VIDEO

Aceasta este varianta redusa a formulei matematice pe care a elaborat-o. Tanarul va publica formula completa, chiar daca varianta simplificata a fost deja in cele mai importante reviste de stiinta.