Ed Sheeran și partenera lui, din nou părinți de fată. Ce nume neobișnuit i-au pus noului membru al familiei

Ed Sheeran și partenera lui, Cherry Seaborn, au încă o fetiță. Cei doi au ales un nume destul de neobișnuit pentru micuță, însă fanilor le-a plăcut foarte mult.

13 iul. 2022, 14:34
Ed Sheeran și partenera lui, din nou părinți de fată. Ce nume neobișnuit i-au pus noului membru al familiei

În momentul de față, Ed Sheeran e plecat într-un turneu mondial. A avut nu mai puțin de cinci concerte pe stadionul Wembley și are o perioadă plină din punct de vedere profesional, însă cu toate acestea artistul încearcă să își facă timp și pentru familie.

Ed Sheeran și partenera au numit-o pe cea de-a doua fetiță Jupiter Seaborn Sheeran. Jupiter înseamnă „curajos” și „îndrăzneț” și a devenit tot mai popular în rândul părinților în ultima vreme. „Ed şi Cherry au adorat numele atât pentru ceea ce semnifică, dar şi pentru faptul că este unic”, a spus o sursă apropiată celor doi.

Copila s-a născut în luna mai a acestui an. „Vreau să vă spun tuturor ca avem încă o fiică minunată. Suntem absolut îndrăgostiţi de ea şi suntem în al nouălea cer că acum suntem o familie de patru”, a declarat Ed la vremea aceea. Cântărețul și partenera lui mai au o fetiță în vârstă de un an, pe nume Lyra.

Ed Sheeran, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din lume

Artistul britanic de 31 de ani s-a născut în Halifax, Anglia. Crescut în Framlingham, Suffolk, s-a mutat în Londra în 2008 pentru a urma o carieră muzicală.

Ed Sheeran a concertat și în România, în anul 2019, într-un turneu pentru promovarea celui de-al treilea album de studio, premiat cu Grammy. Concertul a avut loc pe Arena Naţională din Bucureşti. În deschidere, au cântat James Bay şi Zara Larsson.

Ed Sheeran a început turneul „Divide” în martie 2017 și de atunci a cântat pentru mai mult de nouă milioane de fani din toată lumea. Apoi, la finalul turneului Divide, cântărețul a luat o pauză de doi ani de la muzică și aparițiile publice pentru a se concentra pe viața de familie.

În discursul lui emoționant de la ultimul concert din cadrul turneului, Ed Sheeran a spus: „După cum știți sau nu știți, am fost în acest turneu pentru mai mult de doi ani și asta este ultima zi. Simt un gust dulce-amar în legătură cu toată experiența. Vă iubesc pentru că sunteți aici. Este, probabil, ultima mea performanță live pentru următoarele 18 luni”, a spus artistul, potrivit TheSun.

„Am cântat prin toată lumea. Mi s-a spus la finalul acestui turneu că am cântat în fața a nouă milioane de oameni de pretutindeni. Este cel mai mare turneu făcut vreodată”, a adăugat el la vremea aceea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)