Edi Iordănescu a scăpat de suspendare. Va putea sta pe bancă la meciul cu Steaua UPDATE

Edi Iordănescu, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, a declarat că "nu este normal să fie judecat după o lună de zile și să fie suspendat tocmai la meciul cu Steaua", menționând că este "o mare nedreptate să fie trimis în tribună".

28 apr. 2016, 14:44
Edi Iordănescu a scăpat de suspendare. Va putea sta pe bancă la meciul cu Steaua UPDATE

UPDATE. Comisia de Recurs a anulat suspendarea dictată de Comisia de Disciplină, astfel încât Edward Iordănescu va putea sta pe bancă la meciul cu Steaua. De asemenea, și amenda de 40.000 de lei a fost anulată. Antrenorul gorjenilor fusese sancționat pentru că le-a dat indicații jucătorilor în parcarea stadionului, la meciul cu Astra, deși era în stare de suspendare.

ŞTIREA INIŢIALĂ. „Nu e normal să fiu judecat după o lună de zile, după anumite presiuni și să fiu suspendat tocmai la meciul cu Steaua. Au fost făcute presiuni public, departe de mine să spun că s-au făcut presiuni prin spate, însă mi-am ispășit pedeapsa. Am stat departe de echipă în momentele cele mai importante, când trebuia să fiu lângă echipă. Ok, poate să fie o amendă, dar să fiu trimis în tribună e o mare nedreptate și nu o voi accepta! (…). Contează mult să fii pe margine, să transmiți mesaje, altfel e când se aude vocea mea (…). Poate la meciul cu Steaua, dacă eram pe margine era altfel„, a spus Edi Iordănescu.

Despre meciul cu Steaua, de duminică, el a afirmat că o victorie ar menține gruparea sa în lupta pentru locul 2 în clasament.

Pentru Pandurii e important meciul. O victorie ne-ar menține în lupta pentru locul 2. Sigur că nu sunt așteptări mari. (…) Jucăm pentru noi, nu suntem prieteni cu nimeni, nu ne-am dat la o parte niciodată. Oriunde voi fi eu nu-mi voi risca viitorul, numele, libertatea ca să intru în jocuri de astea. Vom da totul cu Steaua și cu Astra. Dacă vom reuși un rezultat mare îl vom face pentru noi. Noi jucăm duminică, dacă noi câștigăm, dar și la egal, Astra este campioana. Atunci în ce măsură va mai fi adversitatea cu Dinamo care e în lupta cu noi la locul 3?„, a spus tehnicianul.

Poate ultimele etape trebuiau să se joace în aceeași zi și la aceeași oră, să nu știm unii de alții. Îmi convenea să joc luni să văd ce va fi la Astra — Dinamo și să știu la ce joc. Noi trebuie să riscăm, să jucăm la victorie. Era mai simplu dacă pierdea Dinamo și noi știam, noi jucam la egal cu Steaua și eram peste Dinamo. Avem o șansă importantă să plecăm neînvinși de la București„, a adăugat el.

Meciul Steaua — Pandurii se va disputa duminică, 1 mai, de la ora 20,30 pe Stadionul Arena Națională, în cadrul celei de-a 9-a etape a play-off-ului.