Edi Iordănescu, criză de nervi: Distrugem tot ce e bun. Se urmăreşte retrogradarea Pandurilor

Problemele de la Pandurii continuă, în urma discuțiilor avute între membrii asociați ai Cluburilor Sportive Pandurii Lignitul și Energia Târgu Jiu, în ședința Adunării Generale a Acționarilor. Laurențiu Ciobotărică, managerul interimar al Complexului Energetic Oltenia, a spus că nu va mai finanța echipa de fotbal.

11 mart. 2016, 08:08
Edi Iordănescu, criză de nervi: Distrugem tot ce e bun. Se urmăreşte retrogradarea Pandurilor

Suntem conştienţi de responsabilităţile pe care le avem în domeniul sportului, dar acestea nu pot fi mai presus de responsabilităţile pe care le avem faţă de proprii angajaţi şi familiile acestora, menţinerea locurilor de muncă şi redresarea situaţiei financiare a companiei, având în vedere rezultatele financiare negative înregistrate în ultimii doi ani„, precizează Laurenţiu Ciobotărică, într-un comunicat postat pe ceoltenia.ro.

Gsp.ro notează că în timp ce căuta să le dea explicații și să liniștească jucătorii, Edward Iordănescu a răbufnit la adresa celor care au sistat finanțarea: „Ne-ar fi stat mai bine la retrogradare, probabil că acolo ne e locul, distrugem tot ce e bun, e normal ca astfel de decizii să se ia în mod echilibrat, cu reduceri de cheltuieli în timp, pentru a ne da o șansă. Nu în plină competiție când echipa e pe locul 2 și mai sunt două luni de competiție.

La anul o să fie înapoi echipa la retrogradare, că eu îmi duc mandatul la final pentru că așa am convenit cu Narcis și cu jucătorii și apoi gata. Nu e nimic întâmplător, probabil am speriat pe unii că putem lua ce își doresc ei…„.