Edi Iordănescu şi-a dat demisia de la Gaz Metan, medieşenii fiind a doua echipă care rămâne fără antrenor, după Craiova

Iordănescu jr. a făcut o solicitare oficială clubului pentru renunţarea la ultima lună de contract, iar Consiliul de Administraţie i-a acceptat dorinţa, informează digisport.

RomaniaTV.net
26 mai 2020, 11:31
Edi Iordănescu şi-a dat demisia de la Gaz Metan, medieşenii fiind a doua echipă care rămâne fără antrenor, după Craiova

Iordănescu jr. avea contract cu echipa din Mediaş până pe 30 iunie, dar a renunţat la salariul pe următoarea lună, iar conducerea a fost de acord să nu mai vină la echipă. Jucătorii sunt pregătiţi de secunzii lui Edi.

Cu toate acestea, programul este stabilit tot de antrenorul care a calificat pentru prima dată Gaz Metan în play-off-ul Ligii 1 şi e probabil să meargă şi la meciuri, dar nu va mai sta pe banca de rezerve.

Totuşi, cele două părţi au agreat că în perioada următoare clubul să-i facă o nouă ofertă tehnicianului, iar acesta să dea un răspuns cât mai repede. Edi a promis că nu va discuta cu niciun alt club până la primirea noii oferte.

Dacă bugetul va fi unul care să permită echipei să se lupte şi pentru obiective mai îndrăzneţe, nu ar fi exclus că Iordănescu să parafeze o nouă înţelegere. Marele impediment vine dinspre sponsorii echipei, care ar putea să nu mai susţină echipa nici măcar la nivelul actualului sezon din cauza epidemiei de Covid-19.

Citeşte şi: Borussia Dortmund – Bayern Munchen LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT: Haaland – Lewandowski, duel de 5 stele în Bundesliga