Edilul Capitalei, Răzvan Sava, către responsabilii cu deszăpezirea: Faceţi tratamentele corecte

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, le-a cerut responsabililor cu deszăpezirea să aplice tratamente corecte, având în vedere condițiile meteo favorabile creării poleiului.

05 ian. 2016, 19:28
Edilul Capitalei, Răzvan Sava, către responsabilii cu deszăpezirea: Faceţi tratamentele corecte

„Mă adresez în primul rând factorilor implicați, adică cei care se ocupă de acțiunea aceasta de deszăpezire, vă aduc la cunoștință că în seara aceasta, după miezul nopții, avem o avertizare de polei, deci atenție la ceea ce înseamnă refugii, stații de mașină, treceri de pietoni, trotuare. Faceți tratamentele corecte! Ați văzut că astăzi s-au aplicat și sancțiuni pentru că serviciul de deszăpezire nu a fost nici măcar satisfăcător. În seara aceasta condițiile meteo sunt favorabile creării poleiului”, a spus Sava, marți seara, la un comandament de iarnă convocat la Primăria Capitalei.

Citeşte şi: Situaţia alimentării cu căldură va reveni la normal de miercuri dimineaţa în Militari şi Drumul Taberei

El a punctat că municipalitatea este hotărâtă să își ducă la îndeplinire activitatea de monitorizare, coordonare și control, scrie Agerpres.

„Fac apel la toți factorii implicați să își facă așa cum trebuie acest serviciu, pentru că noi suntem hotărâți să aplicăm și sancțiuni”, a declarat edilul.

Sava a precizat totodată că a participat la o întâlnire la Ministerul Energiei privind încălzirea în cartierele Militari și Drumul Taberei.

Citeşte şi: NINSORILE abundente au creat HAOS în Capitală. Răzvan Sava, despre DESZĂPEZIRE: Nu aş plăti prestaţia pe care o faceţi

„În ceea ce privește problema destul de sensibilă pentru locuitorii cartierelor Drumul Taberei și Militari sperăm că în noaptea aceasta succesiv vor avea și căldură în locuințe”, a spus Sava.