Edilul Piedone a oficiat simultan 32 de căsătorii într-un parc din Capitală VIDEO

Un număr de 32 de cupluri și-au unit sâmbătă destinele în cadrul unei ceremonii speciale, organizată în Parcul Lumea Copiilor, la inițiativa primarului Cristian Popescu - Piedone.

05 sept. 2015, 12:50
Edilul Piedone a oficiat simultan 32 de căsătorii într-un parc din Capitală VIDEO

Potrivit unui comunicat al Primăriei sectorului 4, mirii au rostit la unison „DA!” și au primit din partea lui Piedone ”sfaturi pentru un drum în doi, în armonie și înțelegere, flori, diplome de îndrăgostiți și câte o ramă foto pentru prima lor fotografie ca proaspăt căsătoriți”.

Citeşte şi: PIEDONE a anunţat OFICIAL: Candidez pentru un nou mandat la Sectorul 4 din partea UNPR VIDEO

Oficierea simultană a căsătoriilor este un eveniment organizat periodic de Primăria sectorului 4, la solicitarea celor care doresc să își jure credință într-o altă locație decât Starea Civilă sector 4, respectiv, în aer liber, într-unul dintre cele mai frumos amenajate parcuri ale Capitalei, Parcul Lumea Copiilor, scrie Agerpres.

„O astfel de ceremonie inedită creează amintiri speciale, iar nouă, ca și organizatori, ne aduce satisfacția că am venit încă o dată în întâmpinarea așteptărilor celor care locuiesc în sectorul 4.

Mă simt onorat că toate aceste cupluri au ales Parcul Lumea Copiilor pentru această importantă zi din viața lor. Ca primar și ca soț, cu 27 de ani de căsătorie la activ, le urez și eu mirilor de astăzi să fie buni și înțelepți, să se iubească și să se susțină și le împărtășesc un secret din experiența mea în viața de cuplu: cheia unei căsnicii fericite o reprezintă dragostea, dar și înțelegerea, bine susținută întotdeauna de încredere”, a declarat primarul Piedone.