Edith Gonzalez ar fi învins lupta cu cancerul. Imaginile cu ea plină de viaţă FOTO

In 2016, Edith Gonzalez a fost diagnosticata cu cancer si din acel moment a urmat un lung sir de tratamente. Chimioterapia a chinuit-o multa vreme si a lasat urme pe chipul ei.

25 mai 2017, 08:46

Insa, chiar si cu povara bolii, artista nu s-a lasat invinsa, din contra, a luptat cu toate armele, scrie wowbiz.ro. A ramas optimista si determinata.

Citeşte şi Cum arată actriţa Edith Gonzales la aproape un an de zile de când se luptă cu cancerul

Desi in unele imagini parea ca este coplesita de cumplita boala, in cel mai recent clip, Edith danseaza si este plina de energie, semn ca tratamentele si-au facut efectul si starea ei este una buna.

„Moarte, aşează-te şi aşteaptă-mă! Pentru că ceasul meu o să sune cu mare întârziere”

Edith Gonzalez (52 de ani), una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe de telenovele din lume, a șocat fanii cu vestea că a fost diagnosticată cu o boală foarte gravă.

După o serie de analize, medicii au constatat că aceasta are cancer de col uterin. Au urmat momente cumplite pentru simpatica actriță, a fost supusă unei intervenții chirurgicale destul de grele și a fost nevoită să urmeze un tratament strict. Mai mult de atât, și-a pierdut și podoaba capilară.

Medicii au fost destul de rezervați în ceea ce privește ameliorarea stării ei de sănătate, însă actrița, cum este o luptătoare, nu și-a pierdut speranța nici măcar o clipă și a continuat să creadă că se va face bine.

„Sunt femeie, fiica, soră, cetăţeană, mexicană şi fiinţă universală. Sunt suma vremurilor, a surorilor, a prietenelor, a mamelor, a bunicilor şi a tuturor femeilor din generaţie în generaţie care trăiesc în mine, şi prin mine. Sunt liberă şi sclavă precum ele, precum noi toţi. Noi, femeile, suntem nişte aventuriere: am studiat, am dansat, am râs cu poftă şi am iubit. Şi avem responsabilitatea de a le spune şi celor ce vin că merită să trăieşti din plin. Avem o singură viaţă şi deci o singură şansă să strălucim. Vă vorbesc din proprie experienţă, iar eu, ca persoană ce nu a fost niciodată punctuală, nu am de gând să ajung la timp nici la cel din urmă strigăt. Îmi pare rău, dar mai am multe lupte de dus, multe zâmbete de împărţit, multă artă de admirat. Aşa că, Moarte, aşează-te şi aşteaptă-mă! Pentru că ceasul meu o să sune cu mare întârziere”, este mesajul emoționant al actriței la scurt timp după intervenția chirurgicală. 

Edith a postat recent și un videoclip pe rețelele sociale în care pare că se distrează și nu se gândește deloc la lucrurile triste din viața ei. Actrița îi face pe toți să creadă că tratamentul a fost un real succes și că a câștigat lupta cu boala cumplită care vrea să-i răpească zilele.