Edith Gonzalez, scrisoare emoţionantă lăsată fiicei ei, chiar înainte de a muri

Edith Gonzalez, celebra actriţă de telenovele, a murit din cauza unui cancer, dar cu puțin timp înainte de a se stinge i-a dedicat o scrisoare emoționantă fiicei ei, Constanza, mărturisindu-i, între altele, cât de mândră este de ea.

14 iun. 2019, 17:28
Edith Gonzalez, scrisoare emoţionantă lăsată fiicei ei, chiar înainte de a muri

Edith Gonzalez a vizitat România în aprilie 2007, având o scurtă participare în telenovela „Inimă de Ţigan”, difuzată de postul Acasă TV. Actriţa era căsătorită din 2010 cu omul de afaceri mexican Lorenzo Lazo şi avea o fiică în vârstă de 15 ani, pe nume Constanza.

DOLIU în lumea TELENOVELELOR. Edith Gonzalez A MURIT. Actriţa suferea de o BOALĂ INCURABILĂ

„Într-o zi ți-au anunțat sosirea, transformându-mi corpul. Am simțit cum ai crescut. Ai venit puternică, delicată, așteptată și frumoasă. M-ai făcut mamă. Te-am ținut în brațe și m-am gândit, fără să suspectez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea forma. Însă, încet-încet, m-ai învățat că părinții nu pot decât să spere că pot fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă ce este viața.

Nu, iubito, viața nu este grea, ci mai degrabă nerușinat de frumoasă. Tu ești foarte determinată, deșteaptă și generoasă. Sunt atât de mândră de tine, atât de mândră să te văd construindu-te ca o persoană frumoasă, puternică, veselă și corectă.

Constanza, ești fetița mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, și totuși, fără dubii, ești propria ta persoană. Ești o opilă frumoasă. Pot doar să îți mulțumesc că mi-ai permis să îți fiu mamă și să înțeleg, privindu-te, miracolul vieții. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuțo”, a scris Edith Gonzalez.