Ediţia online a Washington Post, disponibilă doar pe bani. Vezi cât va costa abonamentul

Cotidianul american Washington Post a anunţat că ediţia sa online va fi disponibilă cititorilor exclusiv contra cost, abonamentele lunare costând între 9,99 de dolari şi 14,99 de dolari, informează AFP.

RomaniaTV.net
06 iun. 2013, 09:35
Ediţia online a Washington Post, disponibilă doar pe bani. Vezi cât va costa abonamentul

Washington Post, unul dintre puţinele cotidiene mari americane care permiteau accesul online gratuit, se confruntă cu serioase dificultăţi financiare.

De acum înainte, cititorii pot consulta gratuit, lunar, aproximativ 20 de articole sau alte conţinuturi, după care li se propune un abonament.

Anunţul privind introducerea abonamentelor pentru site-ul Washington Post a fost făcut miercuri. Directorul publicaţiei, Katharine Weymouth, spune că în abonament este inclus accesul nelimitat atât la cele mai bune articole, cât şi la conţinuturile multimedia şi interactive.

Noul sistem va intra în vigoare în câteva săptămâni, a mai spus aceasta.

Abonaţii versiunii tipărite vor avea dreptul la un abonament pentru conţinuturile online.

Profiturile grupului de media american Washington Post au scăzut cu 85% în primul trimestru al anului comparativ cu perioada similară a anului trecut, după diminuarea vânzărilor şi a încasărilor din publicitate. Tirajul a scăzut şi el, cu 7,2% în ultimul an, la 457.100 de exemplare zilnic şi 659.500 pentru ediţia de duminică (-7,7%).