Edmond Tălmăcean, poze PENIBILE pe Facebook. Cum s-a fotografiat în cabina de probă

Ziua şi poza penibilă pentru Edmond Tălmăcean. Contul de facebook al fostului deputat este plin de fotografii bizare. Tălmăcean s-a fotografiat într-un magazin de haine, în timp ce proba mai multe ţinute care îl făceau să pară o combinaţie nefericită dintre un shaolin şi un bucătar.

30 iul. 2015, 08:13

Ultima vizită a lui Edmond Tălmăcean într-un magazin de haine s-a terminat cu o nouă rundă de poze de un penibil desăvârşit. Fostul deputat s-a fotografiat în oglindă, în timp ce proba mai multe ţinute ciudate, în care își arată bicepşii şi picioarele.

Luat peste picior de prieteni, Tălmăcean a şters pozele de pe pagina de Facebook, dar acestea făcuseră deja înconjurul internetului.

VEZI ŞI POLITICIENII-DANSATORI: S-au dezlănţuit în ring şi au făcut senzaţie. Michael din PDL, în top FOTO&VIDEO

Edmond Tălmăcean a făcut din pagina sa personală un loc de comedie. Fostul deputat îşi ţine la curent prietenii cu ce bea, ce mănâncă şi pe unde se plimbă.

Acum câţiva ani, Tălmăcean era invitat permanent la televiziuni, unde se făcea de râs de fiecare dată. Din cauza isprăvilor sale, PDL, partidul său de atunci, i-a interzis să mai apară la TV.