EDU.RO SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2019. bareme matematică Capacitate 2019

Publicat: Sâmbătă, 09 Martie 2019 06:35 // Actualizat: Marţi, 12 Martie 2019 10:32 // Sursa: romaniatv.net

EDU.RO SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2019. Ministerul Educatiei a publicat noile modele de subiecte pentru Bacalaureat si Evaluarea Nationala 2019. Modelele de subiecte nu contin grile, asa cum fusese anuntat anterior, ministrul interimar al Educatiei declarand ca se amana introducerea itemilor de tip-grila.

SUBIECTE MATEMATICA SIMULARE MATEMATICĂ CLASA A VIII-A

 

SUBIECTE SIMULARE CLASA A VII-A

EDU.RO SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2019. Elevii nu vor avea itemi de tip grila la Evaluarea Nationala si la Bacalaureatul de anul acesta. Rovana Plumb, ministrul interimar al Educatiei, a declarat ca se amana introducerea itemilor de tip-grila pentru BAC-ul si Evaluarea Nationala, dupa ce Ministerul Educatiei a consultat reprezentantii sindicatelor, elevilor si ai parintilor.

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) a aprobat calendarul de desfasurare a Evaluarii Nationale pentru absolventii clasei a VIII-a in anul scolar 2018-2019. Prima proba scrisa din cadrul examenului va avea loc la Limba Romana, in data de 18 iunie.


Urmatoarea proba scrisa, la matematica, se va desfasura in data de 20 iunie, iar ultima, la limba si literatura materna - pentru elevii care au studiat aceasta disciplina, este programata in data de 21 iunie
 
Afisarea primelor rezultate este prevazuta pentru data de 25 iunie (pana la ora 12:00), procedura urmata de inregistrarea contestatiilor, in intervalul orar 14:00 - 20:00.

Examenul se va incheia sambata, 29 iunie, cu afisarea rezultatelor finale. 
 
Inscrierea absolventilor clasei a VIII-a in vederea participarii la Evaluarea Nationala se face in perioada 3 - 7 iunie 2019. Conform ordinului de ministru privind structura anului scolar 2018 - 2019, cursurile pentru clasa a VIII-a se vor incheia vineri, 7 iunie 2019. 
 
Ulterior afisarii rezultatelor, in perioada 3 - 7 iulie, absolventii clasei a VIII-a si parintii acestora, asistati de dirigintii claselor a VIII-a, vor completa optiunile din fisele de inscriere pentru admiterea la liceu. Vor parcurge aceeasi procedura si absolventii clasei a VIII-a care doresc sa fie admisi in licee din alt judet. 
 
Verificarea de catre parinti si candidati a fiselor, corectarea greselilor in baza de date computerizata si listarea fiselor corectate din calculator sunt prevazute in intervalul 4  - 8 iulie. 
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8074
RON
27 Feb
noapte 7 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H