Educatoare, acuzată că a BĂTUT o fetiţă şi a băgat-o în dulap VIDEO

Acuzaţii grave la adresa unei educatoare de la o grădiniţă din Iaşi. Părinţii unei fetiţe de cinci ani susţin că fiica lor a fost bătută şi băgată în dulap de un cadru didactic. Mama copilului a depus o plângere în acest sens, iar Inspectoratul Şcolar a demarat o anchetă.

RomaniaTV.net
16 iun. 2012, 07:38
Educatoare, acuzată că a BĂTUT o fetiţă şi a băgat-o în dulap VIDEO

Părinţii fetiţei au depus, vineri, o plângere la Inspectoratul Şcolar Iaşi, după ce fetiţa a ajuns acasă şi le-a povestit că a fost bătută de educatoare.

„Copilul este maltratat. A fost închisă în debara din cauză că răspunde neîntrebată. Ea vrea să răspundă şi doamna nu o lasă. Am mers şi am întrebat doamna de ce a tras-o pe fată de păr şi a zis că de ce îmi permit să întreb de fată”, a spus mama fetei bătute.

Educatoarea, dar şi directorul grădiniţei, neagă acuzaţiile. „Nu este adevarat. Nu am închis-o niciodată în debara. Niciunui copil nu i-am făcut aşa ceva. Doamna este puţin recalcitrantă. Nu ştiu din ce motive îmi aduce aceste acuzaţii„, a declarat educatoarea.

„Cunosc colectivul, educatoarele şi părinţii. Unele lucruri nu pot fi dovedite, sunt doar acuzaţii nefondate”, a precizat directorul grădiniţei. 

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar au deschis o anchetă şi urmează să stabilească dacă educatoarea este vinovată.

„Am fost informată că există antecedente şi o anumită non-comunicare între educatoare şi copil. Va urma o anchetă la nivelul grădiniţei. Noi vom monitoriza situaţia. Am discutat şi cu copilul şi am constatat că este un copil inteligent, normal”, a spus Camelia Gavrilă, inspector şcolar ISJ Iaşi.