Educatoarea acuzată că a lovit un copil şi l-a închis în debara a demisionat. Poliţiştii au deschis dosar penal

Publicat: Vineri, 08 Martie 2019 11:25 // Actualizat: Vineri, 08 Martie 2019 11:26 // Sursa: romaniatv.net

Educatoarea acuzată că a lovit un copil de 5 ani, de la Grădinița numărul 23 din Brașov, şi l-a închis apoi, în două rânduri, în debaraua grădiniței, cu lumina stinsă, a demisionat. Între timp, poliţiştii din Braşov s-au autosesizat şi au deschis dosar penal. Cazul este verificat acum şi de Inspectoratul Şcolar Braşov, mai ales că faptele educatoarei erau cunoscute şi de directoarea grădiniței. 

Mama unui băieţel de 5 ani a povestit pentru Braşov TV ce a păţit copilul său la o grădiniţă de stat din Braşov.

“A fost luat din pătuţ, trântit pe scăunel, plesnit peste cap, a dat cu capul de masă, după care a început să plângă. A fost băgat în debara, încuiat, cu lumina stinsă. Doamna s-a apropiat de uşă urlând că aşa o să i se întâmple de fiecare dată când nu va dormi. După care, după câteva minute a fost scos, băiatul plângea. Iar unul dintre colegi spunându-i un lucru, copilul a început să râdă. Iar doamna văzând că copilul râde, doamna a spus că nu s-a speriat suficient şi l-a băgat din nou în debara, tot cu lumina stinsă şi încuiat”, a povestit femeia.

Într-o înregistrare cu camera ascunsă, directoarea Grădiniţei 23 din Braşov recunoaşte parţial faptele, susţine că şi educatoarea a recunoscut ce a făcut şi a fost sancţionată cu un avertisment scris.

"S-au făcut toate procedurile, a fost cercetată disciplinar, a fost sancţionată cu avertisment scris, este monitorizată... (...) Eu sunt si psiholog şi am mers acolo în casă şi am făcut câteva jocuri cu copilaşii, ca să identific în mod real ce s-a întâmplat. Într-adevăr copilul a fost dus în debara, exact cum a recunoscut şi doamna, a tras uşa... Asta cu lumina stinsă nu şi-au dat seama copiii dacă s-a întâmplat," spune directoarea în înregistrarea publicată de Braşov TV.

Polițiștii au început imediat cercetările și au deschis dosar penal. Cazul a ajuns şi în atenţia Inspectoratului Școlar Județean Brașov.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
copil bătut de educatoare copil batut la gradinita Gradinita 23 Brasov
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7274
RON
17 Aug
noapte 14 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H