Educatoarea care a umilit un copil la grădiniţă, iertată

Sancţiune penibilă pentru educatoarea din Bustuchin care a mâzgălit un copil de patru ani pe frunte la grădiniţă. Femeia, cu o vechime de 17 ani, a primit doar un avertisment scris din partea Comisiei de Disciplină.

09 mai 2018, 08:54
Educatoarea care a umilit un copil la grădiniţă, iertată

Educatoarea din Bustuchin care a mazgalit un copil de patru ani pe frunte la gradinita a primit un avertisment scris din partea Comisiei de Disciplina care s-a format la nivelul unitatii de invatamant. Educatoarea va fi monitorizata, iar sanctiunea va cantari la finalul anului, cand i se va evalua activitatea. Anul trecut, educatoarea a primit calificativul „foarte bine”.

Incidentul s-a petrecut luna trecuta la gradinita din localitatea Valea Pojarului, Bustuchin.

„La Liceul Bustuchin s-a institut o comisie de cercetare disciplinara care a analizat incidentul. A fost dispus un avertisment pentru doamna educatoare. Dumneaei are o vechime de 17 ani, gradul didactic unu si pana acum nu a mai avut astfel de incidente”, a transmis Georgeta Popescu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Gorj.

Potrivit ziare.com, parintii copilului au fost cei care au sesizat conducerea unitatii de invatamant.

„Gestul pe care l-am facut poate este necugetat. L-am facut pentru a stavili pornirea acelui copil de a mai deteriora ceea ce nu trebuie deteriorat. Hai sa vezi cum este sa arati altfel, sa ti se deterioreze imaginea”, a explicat gestul educatoarea Ecaterina Motorga.

Vezi şi: Băieţel obligat de tată să alerge până la şcoală prin ploaie, în timp ce părintele îl urmărea din maşină. Cum s-a ajuns aici VIDEO