Educatoarele din GRĂDINIŢA GROAZEI scapă de cătuşe, vezi ce pedeapsă au primit după ce au bătut cu bestialitate mai mulţi copii

Sentință scandaloasă în dosarul "grădiniţei groazei" de la Constanţa, după trei ani de procese. Educatoarele care au abuzat mai mulţi copilaşi, iar imaginile au oripilat o ţară întreagă, au fost condamnate la închisoare cu suspendare, începând de la un an și trei luni până la un an și cinci luni. Ele au însă de plătit mii de euro daune morale.

20 oct. 2017, 13:50
Educatoarele din GRĂDINIŢA GROAZEI scapă de cătuşe, vezi ce pedeapsă au primit după ce au bătut cu bestialitate mai mulţi copii

Toate educatoarele implicate în dosarul grădiniței Micul Regat din Constanța au fost condamnate la închisoare cu suspendare, iar directoarea instituției a fost achitată de magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța.

Femeile trebuie să achite daune morale și materiale de până la 2.000 de euro familiilor copiilor maltratați. Potrivit reporterntv.ro, sentința nu este definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel.

Scandalul a izbucnit în 2013. Vâzând ceva schimbat în comportamentul copilului lor, niște părinți și-au trimis micuțul la grădiniță, în fiecare zi timp de o lună, cu o jucărie de pluș în care era ascunsă o cameră de supraveghere. Mai mult, părinții au avut acces la camerele de supraveghere din incinta unității private și așa au văzut mai mulți dintre ei imagini de groază: copiii erau izbiți de perete, trași de mâini, smuciți, amenințați, târâiți pe covor sau loviți peste față.