Edvin Marton va concerta la Bucureşti

Violonistul şi compozitorul Edvin Marton a ajuns în această dimineaţă la Bucureşti pentru că timp de doua seri  21 şi 22 decembrie să ofere bucureştenilor una dintre cele mai frumoase experienţe muzicale ale acesui sezon. Evident, show-ul de la Sala Palatului va fi învăluit de acordurile misterioase ale viorii sale Stradivarius, la fel de celebra precum utilizatorul sau, instrument ce constituie cea mai de preţ comoară a artistului.

RomaniaTV.net
20 dec. 2011, 10:05
Edvin Marton va concerta la Bucureşti

De o inestimabilă preţuire artistică, dar şi extrem de valoroasă din punct de vedere financiar (estimată la 4 milioane de Euro), vioara aparţine de fapt Swiss Bank ce i-a oferit-o spre utilizare întreaga viaţă lui Edvin Marton, în urma câstigării unui concurs internaţional de mare prestigiu :“Golden Violin Award”.

În plus, aflându-se printre cele numai opt viori Stradivarius din lume de o asemenea calitate, asigurarea unei protecţii speciale pentru acest instrument este obligatorie. Prin urmare, organizatorii Galei Craciun Vienez, spectacol pe care Edvin Marton îl onorează cu prezenţa în acest an, au angajat o firmă de securitate ce nu scapă din ochi vioara nici măcar o secundă. De la aeroport până la hotel, sala de repetiţii, conferinţa de presă, emisiuni şi alte locuri în care artistul va merge împreună cu vioara Stradivarius, vor fi prezenţi şi câţiva bodyguarzi vigilenţi, atenţi şi gata să intervină în orice moment dacă simt că preţiosul instrument s-ar afla în vreun pericol.

Nu pierdeţi aşadar întânirea unică cu nepreţuita şi misterioasa vioară şi al ei talentat stăpân. Nu mai sunt foarte multe bilete, însă cele încă disponibile pot fi achiziţionate şi din reţeaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center etj.2,  Moise Nicoara nr. 18, în reţeaua Eventim, Sala Palatului şi online pe www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro.

Preţul acestora variază între 80 şi 300 de Lei, în funcţie de categoria de loc.