Edward Iordănescu, selecţioner la echipa naţională a României. S-a înţeles cu FRF pentru postul refuzat de alţi patru antrenori

După refuzurile primite de la Gică Hagi, Dan Petrescu, Răzvan Lucescu şi Laszlo Boloni, Federaţia Română de Fotbal, condusă de Răzvan Burleanu, a decis să meargă pe mâna lui Edward Iordănescu pentru postul de selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României.

19 ian. 2022, 21:53
Edward Iordănescu, selecţioner la echipa naţională a României. S-a înţeles cu FRF pentru postul refuzat de alţi patru antrenori

Sătulă de pretenţiile lui Boloni, FRF a găsit selecţioner: va fi, în proporţie de 90%, Edi Iordănescu, care este liber de contract, scrie Mediafax.

Ultima dată la antrenor la FCSB, fiul lui Anghel Iordănescu ar urma să-i ia locul lui Mirel Rădoi.

Edi Iordănescu și FRF s-au înțeles asupra tuturor detaliilor din contract. Burleanu îi va tipări astăzi, iar fostul antrenor de la FCSB așteaptă să îl citească împreună cu avocații. În cazul în care toate detaliile vor fi conforme cu cele discutate, Edi Iordănescu va semna. În caz contrar Adrian Mutu e următoarea opțiune, notează Gazeta Sporturilor.

Citeşte şi: Gala Fotbalului Românesc 2021. Florin Niţă – cel mai bun jucător, Edi Iordănescu – antrenorul anului VIDEO

Federalii au fost deranjaţi de atitudinea lui Ladislau Boloni (68 de ani). Antrenorul nu a mai acceptat să se întâlnească cu şeful FRF. Ca urmare a discuţiilor, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au rămas cu impresia că Boloni nu este o variantă care să se potrivească pe actualele planuri ale naționalei.

Astfel, numirea lui Edi Iordănescu ar putea avea loc luni sau marţi, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv.

Dacă fiul lui Anghel Iordănescu nu va accepta, următorul pe listă este Adrian Mutu, ultima oară la FC Craiova 1948.

Citeşte şi: EXCLUSIV Gigi Becali: „I-am oferit despăgubiri sub formă de pomană lui Iordănescu, aşa au scris avocaţii la ordinul meu. Suporterii care au vandalizat trebuie arestaţi”