Efectele alcoolului asupra sexului

Efectele alcoolului sunt, cel puţin la o primă vedere, benefice. Utilizarea băuturilor alcoolice pentru stimularea libidoului se foloseste din cele mai vechi timpuri, chiar şi azi se consideră ca printre efectele alcoolului se numără şi sporirea chefului de sex.

RomaniaTV.net
17 mart. 2012, 09:31
Efectele alcoolului asupra sexului

Ovidiu a spus in celebra sa poezie Ars Amatoria, că beţia este urâtă, însă să te prefaci că eşti beat te poate ajuta să fii iertat din cauza manierelor proaste sau a unei performanţe sexuale slabe. Inclusiv Shakespeare a vorbit despre efectele alcoolului asupra sexului: provoacă dorinţa însă scade performanţa. Iată ce ar trebui să ştii despre efectele alcoolului asupra sexului:

Efectele alcoolului # 1: Declanşează dorinţa

Alcoolul în cantităţi moderate reduce anxietatea şi dezinhibează. Prin urmare, un pahar sau două de alcool îi va ajuta pe bărbaţi să-şi depăşească timiditatea şi să abordeze femeile. Mai ales în cazul bărbaţilor cărora le este teamă de respingere, alcoolul poate fi un aliat de nădejde. Însă, mai ales în cazul băuturilor, mai mult nu înseamnă deloc mai bun. Dimpotrivă, daca un pahar oferă curaj, 3-4 creează premisele pentru un eşec total.

Citeşte articolul întreg