Efectul miraculos al gelatinei pentru păr

Gelatina naturală, fără coloranți, poate fi folosită cu succes sub formă de mască pentru păr. Proteinele pe care le conține, hidratează în profunzime firul de păr, îi conferă volum și strălucire.

19 oct. 2015, 08:33
Efectul miraculos al gelatinei pentru păr

Această mască este benefică mai ales femeilor care au părul ondulat sau creț, care au nevoie de un produs fixator, mai ales atunci când vremea este umedă. Gelatina este unul dintre aceste produse, fiind ieftină, simplu de folosit și naturală, bineînțeles.

Cum se folosește gelatina pentru păr

Pentru ca gelatina să acționeze eficient, trebuie să o adaugi și să o amesteci cu balsamul de păr pe care îl folosești în mod obișnuit.

La o cantitate de 300 ml de balsam, ai nevoie de următoarele ingrediente:

– 1 lingură de gelatină fără coloranți (20 g);

5 linguri apă.

Într-un bol, se toarnă apa la temperatura camerei și apoi pulberea de gelatină. Se amestecă bine până se dizolvă complet, apoi se încălzește amestecul timp de un minut. Se lasă să se răcească și se adaugă direct în balsamul pentru păr (din nou, se agită bine).

Mască cu gelatină
Gelatina poate fi folosită și ca ingredient în măștile pentru păr și în special dacă părul tău este fragil și extrem de uscat. Iată de ce ingrediente ai nevoie!

Află cum folosești gelatina în îngrijirea părului AICI