Theo Rose, declaraţie de dragoste pentru Anghel Damian la podcast-ul lui Codin Maticiuc. „Mi s-a schimbat viața cu totul” VIDEO

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc de ceva timp o frumoasă poveste de iubire şi au vorbit despre relaţia lor în podcast-ul regizat chiar de către Codin Maticiuc şi la care co-prezentator este chiar iubitul cântăreţei.

22 sept. 2022, 08:33
Theo Rose, declaraţie de dragoste pentru Anghel Damian la podcast-ul lui Codin Maticiuc. „Mi s-a schimbat viața cu totul” VIDEO
Theo Rose, declaraţie de dragoste pentru Anghel Damian la podcast-ul lui Codin Maticiuc

Theo Rose, declaraţie de dragoste pentru Anghel Damian la podcast-ul lui Codin Maticiuc. Cei doi îndrăgostiţi au vorbit despre relaţia lor, dar şi despre proiectul în care sunt implicaţi, serialul „Clanul”, difuzat de Pro TV.

Citeşte şi: Theo Rose a aflat în direct dacă o iubeşte Anghel Damian. Moment epic la podcastul lui Codin Maticiuc VIDEO

Anghel Damian, regizorul serialului, a ales-o pe Theo Rose din 200 de actriţe care s-au prezentat la casting pentru rolul Vera! „M-am gândit foarte mult la asta, mai ales după ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat și am încercat cu toată ființa mea să fiu cât mai obiectiv, în ceea ce o privește. Cu cât ești mai apropiat de cineva, cu atât mă oblig să fiu mai sever, mai atent, să pun o presiune mai mare, tocmai ca să nu vulnerabilizez întregul și să nu se confunde planul personal cu cel profesional. Am fost obligat să fac exercițiul ăsta și spun cu mâna pe inimă că Theo este un talent actoricesc uriaș, nu am văzut genul ăsta de talent până acum. Am lăsat publicul să aleagă dacă mă crede sau nu, dar eu cred asta cu toată ființa mea. Faptul că a făcut muzică la nivelul ăsta o ajută foarte tare. Este un talent de scenă, în toate formele ei. Are os de actriță și sper ca serialul „Clanul” să fie doar prima treaptă a carierei ei. Pentru rolul Verei, au dat casting 200 de actrițe”, a declarat Anghel Damian în cadrul podcast-ului „La Mijloc„.

Citeşte şi: Ce i-a spus Anghel Damian lui Codin Maticiuc despre Theo Rose. „Ați luat-o că e drăguță, că e super pe val!”

La rândul ei, cântăreaţa a declarat că a renunţat la câteva proiecte muzicale pentru a juca în serialul „Clanul”. „Am triat din cântări, sunt în pierdere cumva, dar fac chestia asta cu multă pasiune. Mă completez ca artist și ca om. Mi s-a schimbat viața cu totul!”, a spus Theo Rose.