Ei sunt Eduard și Ovidiu, doi frățiori care au rămas sub cerul liber. Un incendiu puternic le-a mistuit casa, iar acum strigă disperați după ajutor

Eduard și Ovidiu Ghiveci sunt doi frați din comuna buzoiană Vernești, care au rămas fără un acoperiș deasupra capului, după ce un incendiu puternic le-a mistuit casa.

21 mart. 2023, 13:28
Ei sunt Eduard și Ovidiu, doi frățiori care au rămas sub cerul liber. Un incendiu puternic le-a mistuit casa, iar acum strigă disperați după ajutor
Ei sunt Eduard și Ovidiu, doi frățiori care au rămas sub cerul liber

Ei sunt Eduard și Ovidiu, doi frățiori care au rămas sub cerul liber. Coșmarul celor doi frați a început joi seară când cel mai probabil din cauza unui coș de fum a izbucnit incendiul care avea să le distrugă tot universul.

Citește și Incendiu puternic pe terasa unui bloc din cartierul Rahova

Ei sunt Eduard și Ovidiu, doi frățiori care au rămas sub cerul liber

Din cauza vântului, incendiul s-a extins de la locuința celor doi frați și la o a doua construcție, unde locuiau bunicii lor. În urma incendiului, cele două locuințe, dar și două vehicule care se aflau în curte au fost distruse.

Eduard și Ovidiu locuiau împreună cu tatăl și bunicii lor care încercau din răsputeri să le asigure un trai cât mai decent. Aceștia erau extrem de fericiți pentru că anul trecut reușiseră să își renoveze casa, care acum din păcate nu mai există.

Tatăl celor doi frați a plecat în urmă cu o lună la muncă în străinătate, iar atunci când a auzit de teribilul incident a revenit de urgență în țară.

Din păcate, familia Ghiveci nu mai are nimic, iar Eduard și Ovidiu suferă enorm pentru că tot universul copilăriei lor a fost mistuit de flăcări odată cu căminul lor.

Vecinii și apropiații celor doi frați, impresionați de drama prin care trece această familie greu încercată, au sărit să îi ajute fiecare cu ce a putut.

Mai mult, o vecină a celor doi frați, a făcut un apel la oamenii cu suflet mare de pe rețelele de socializare care vor să îi ajute pe Eduard și Ovidiu să își reconstruiască casa și să zâmbească din nou. De asemenea, femeia a postat contul în care pot fi făcute donații, precum și numărul de telefon la care se poate lua legătura cu proprietarul

”In urma incendiului din seara de 16 martie 2023 din sat Candesti, com Vernesti, doi baieteii,unul in varsta de 14 ani și celalalt de 10 ani, bunicii acestora si tatal lor au rămas fără casa, doar cu hăinele de pe ei, cel mic de 10 ani avand și probleme medicale .Le-ar fi de mare ajutor alimente ,detergenți, incaltaminte, dar mai ales materiale de constructii pentru a-și putea recladi casuta lor ..Haideți sa ne unim și sa ii ajutam , sunt niște suflete care peste noapte s-au trezit fără absolut nimic……
Dacă puteți și doriți sa le intindeti o mana de ajutor exista un cont bancar atasat sau puteti lua legatura direct cu proprietarul la numarul de telefon 0766 426 260.
Haideti sa fim oameni!

Nume Titular: NINEL GHIVECI
IBAN: RO03BTRL01001201R70480XX
Moneda: RON
SWIFT: BTRLRO22”, a scris Ana Maria Dărescu, pe Facebook.

Citește și Judecătorii au decis! Minorul vinovat pentru producerea incendiului la un bloc din Constanța a fost condamnat definitiv