Ei sunt marii câștigători la Te Cunosc de undeva 2021. Au reușit să ia premiul pe muchie de cuțit

Emisiunea "Te cunosc de undeva" a ajuns la final. Adriana Trandafir și Romică Țociu sunt marii câștigători ai sezonului XVI.

15 mai 2021, 23:47
Ei sunt marii câștigători la Te Cunosc de undeva 2021. Au reușit să ia premiul pe muchie de cuțit

Ei sunt marii câștigători la Te Cunosc de undeva 2021. Bătălia s-a dus până în ultimul moment al emisiunii după ce la jurizare, Pepe le-a suflat în ceafă.

Ei sunt marii câștigători la Te Cunosc de undeva 2021. Au reușit să ia premiul pe muchie de cuțit

Diferența a fost făcută de trupa The Colours, care le-a acordat ultimele cinci puncte Adrianei Trandafir și lui Romică.

Vedetele care s-au duelat pe scena marii transformări, alături de trupa The Colours, au cântat împreună celebra melodie „We are the Champions” și au creat un moment de excepție.

Andrei Ștefănescu, Liviu Vârciu, Pepe, Ruxi de la The Colours, Ana Baniciu, Raluka, Emilia Popescu, Cristina Vasiu, Mirela Vaida, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Lulu de la The Colours și Radu Ștefan Bănică, au cântat împreună, pe aceeași scenă în ultima seară a sezonului 16 Te cunosc de undeva.


Locul 5 a fost obținut de Radu Ștefan Bănică.

„A fost o experiență nemaipomenită, am învățat extrem de mult. M-am învățat mai mult pe mine și am prins un pic mai mult curaj”, a spus el.

Locul 4 a fost obținut de Liviu și Andrei.

Locul 3 a fost obținut de Raluka și Ana

Locul 2 a fost obținut de Pepe.

Câștigătorii sezonului sunt Romică Țociu și Adriana Trandafir, cei care au fost apreciați și aplaudați de toată lumea. Cei doi au câștigat premiul de 15.000 de euro, pe care l-au donat lui David, un copil cu probleme de sănătate care are nevoie de acești bani.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au trăit peripeții în timpul transformării, însă au reușit să ofere un show de excepție, transformați în Elvis Presley și Freddie Mercury.

Înainte de momentul reușit al celor doi, Liviu și Andrei au fost nevoiți să întrerupă prima reprezentație. Când au început să cânte, lui Andrei Ștefănescu i-au sărit dinții falși din gură. Așadar, pentru a prezenta momentul corect, Liviu și Andrei au fost nevoiți să o ia d ela început cu piesa, nu înainte de a se amuza copios pe seama situației.

La finalul reprezentației reușite, Cosmin Seleși l-a felicitat pe Andrei Ștefănescu, bătându-l puternic pe umăr, pentur a-l face să-i cadă din nou dinții de Freddie Mercury.

„Pe unul îl pun sub pernă (n.r. un dinte), a glumit Andrei Ștefănescu.

Citește și: Câştigător Te cunosc de undeva 2021. Liviu Vârciu „a scăpat porumbelul”. Cine ar fi câştigat marele premiu al sezonului