Ei sunt norocoşii zodiacului. Topul zodiilor care care îndeplinesc toate dorinţele în luna februarie

Luna februarie aduce veşti nemaipomenite pentru cel puţin trei dintre zodii. Iată care sunt norocoşii care îşi vor îndeplini toate dorinţele în această perioadă şi îşi vor schimba complet viaţa

10 feb. 2018, 04:55
Ei sunt norocoşii zodiacului. Topul zodiilor care care îndeplinesc toate dorinţele în luna februarie

TAUR: Taurii au o lună efervescentă din toate punctele de vedere. Vor avea de trecut prin multe etape din care vor ieși mai căliți. Practic, cei care visează la jobul ideal îl vor obține în februarie. De asemenea, vor fi extrem de pătrunși de momentele amoroase.

RAC:  În februarie, începi o relaţie nouă, iar cea mai favorabilă perioada din punct de vedere amoros va fi cuprinsă între 15 şi 27 iulie. Vei avea parte şi de o avansare în cariera şi nu e exclus să călătoreşti într-o ţară în care ai visat de mult să ajungi.

FECIOARA: Fecioarele au, de asemenea, momente inedite în luna februarie. Unul dintre marile lor visuri devine realitate la jumătatea lunii. Astfel, din 15 februarie lucrurile se schimbă complet pentru acești nativi. Vor avea parte de momente unice mai ales din punct de vedere carieristic. Se vor vedea departe, vor ajunge acolo unde doresc din punct de vedere profesional.