Ei sunt Războinicii de la Survivor România 2022. Show-ul va începe pe 16 ianuarie

Ei sunt Războinicii de la Survivor România 2022. Noul sezon, care se va difuza pe Pro TV, este pe ultima sută de metri cu pregătirile. Pe data de 16 ianuarie, telespectatorii vor putea urmări primul episod din show-ul sportiv.

29 dec. 2021, 19:25
Ei sunt Războinicii de la Survivor România 2022. Show-ul va începe pe 16 ianuarie

Ei sunt Războinicii de la Survivor România 2022. Primii doisprezece concurenți din echipa FAIMOȘILOR au fost anunţaţi în urmă cu  două săptămâni, unde se regăsesc vedete din toate domeniile: Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, sportivi recunoscuți pentru munca și dedicarea lor din domeniu – Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, vedete care au cucerit online-ul – Laura Giurcanu, TJ Miles, dar și cunoscute vedete TV – Andreea Tonciu, Roxana Ciuhulescu.

Citeşte şi: Zanni a bătut palma cu PRO TV pentru Survivor 2022! Celebrul câștigător va avea un rol special în concurs

Ei sunt Războinicii de la Survivor România 2022

Recent, au fost dezvăluiţi şi cei doisprezece concurenţi din echipa Războinicilor. Nu se cunosc detalii despre ei şi nici numele lor, cel mai probabil vor fi prezentaţi în primul episod.

Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu. 24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană.

Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi! Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem curând, doar pe PRO TV”, a spus prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel.