SURVIVOR ROMÂNIA Când va debuta show-ul la Pro TV. Prezentator: „Nu sunteţi 100% pregătiţi pentru ce va urma!”

Din 2022, reality-show-ul "Survivor România", prezentat de Daniel Pavel, va fi difuzat de Pro TV. Cei 24 de concurenţi, împărţiţi în echipele Faimoşi şi Războinici, se vor confrunta în Republica Dominicană.

21 dec. 2021, 21:51
SURVIVOR ROMÂNIA Când va debuta show-ul la Pro TV. Prezentator: „Nu sunteţi 100% pregătiţi pentru ce va urma!”

SURVIVOR ROMÂNIA Când va debuta show-ul la Pro TV. Cei 24 de concurenţi, împărţiţi în echipele Faimoşi şi Războinici, se vor confrunta în Republica Dominicană pentru a-şi procura hrana şi a-şi securiza adăpostul. Primul episod va fi difuzat pe 16 ianuarie 2022.

SURVIVOR ROMÂNIA Când va debuta show-ul la Pro TV

Înaintea de plecarea spre Republica Dominicană, Daniel Pavel, prezentatorul show-ului, a declarat: „Credeţi-mă… nu sunteţi 100% pregătiţi pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aştept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată şi pentru a-i vedea pe curajoşi pe traseu. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înţeles ce presupune provocarea şi s-a pregătit psihic pentru a face faţă competiţiei”. Premiul pentru care luptă concurenţii este de 100.000 de euro.

Alexandra Stan spune adevărul despre Survivor România. Ce se întâmplă, de fapt, când nu se filmează

Din echipa FAIMOȘILOR fac parte vedete din toate domeniile, precum: artiști care au reușit prin munca lor să spargă barierele locale – Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, CRBL, sportivi recunoscuți pentru munca și dedicarea lor din domeniu – TJ Miles, dar și cunoscute vedete TV – Andreea Tonciu. Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, Radu Itu, Laura Giurcanu sunt ceilalți şase Faimoşi, anunţă Pro TV.