Ei sunt Roland și Alina, românii care au murit în urma unui tragic accident în Grecia. Doi copii au rămas orfani

Roland și Alina, sunt cei doi soți din România, care au murit pe loc, după ce mașina lor s-a ciocnit violent de un TIR, pe autostrada Salonic-Serres, în Grecia. Românii erau din Sighetul Marmației și în momentul cumplitei tragedii se întorceau din vacanță cu cei doi copii ai lor de 7 și respectiv 10 ani.

17 aug. 2023, 01:01
Ei sunt Roland și Alina, românii care au murit în urma unui tragic accident în Grecia. Doi copii au rămas orfani
Ei sunt Roland și Alina, românii care au murit în urma unui tragic accident în Grecia

Ei sunt Roland și Alina, românii care au murit în urma unui tragic accident în Grecia. Roland și Alina erau căsătoriți încă din anul 2005 și aveau împreună doi băieți de care erau tare mândri.

Citește și Primele imagini cu Valentin Sanfira pe patul de spital. Artistul rupe tăcerea despre accidentul suferit în Italia: „A fost nevoie de operație”

Ei sunt Roland și Alina, românii care au murit în urma unui tragic accident în Grecia

Cei doi erau extrem de pasionați de sport, dar mai ales de călătorii, iar una dintre destinațiile lor preferate de vacanță era Grecia, unde mergeau în fiecare vară.

Din păcate, destinul celor doi a fost frânt chiar la întoarcerea lor din vacanță pe autostrada Salonic-Serres, în Grecia, atunci când mașina lor s-a izbit violent de un TIR condus de un șofer bulgar.

Potrivit autorităților elene, mașina a intrat în coliziune cu un TIR la kilometrul 18 al autostrăzii Salonic-Serres, care face legătura cu granița greco-bulgară.

În urma impactului, Roland și Alina au murit pe loc, iar cei doi copii ai lor se află în stare gravă la un spital din Salonic. La scurt timp de la cumplita tragedie, șoferul bulgar care se afla la volanul TIR-ului a fost reținut de autoritățile elene.

Se pare că familia de români venea din Grecia și se îndrepta spre Bulgaria cu scopul de a ajunge acasă, în România. Însă, din păcate, din cauza vitezei și a unei depășiri neinspirate, cei doi și-au pierdut viața într-o singură clipă.

„Ne-am întors recent din Grecia. Din păcate unii intra in depășire fara motiv. Ești în concediu alocați suficient timp. Este necesar să îți iei și pauze scurte la un anumit interval. Pretuiti-va viața!”, a scris un român pe Facebook după accidentul cumplit de la Salonic.

Vestea morții lui Roland și a Alinei a căzut ca un trăsnet rudele și prietenii lor care sunt împietriți de durere. În aceste momente, rudele lor au pornit înspre Grecia pentru a aduce trupurile neînsuflețite înapoi acasă, în România.

În aceste momente polițiștii greci au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii evenimentului rutier care a curmat viața celor doi români.

Citește și Mihai Petre s-a accidentat în vacanţa din Bulgaria şi a ajuns pe mâna chirurgului-ortoped: „Aveţi grijă cu valurile”