Ei sunt Silviu și Monica, cei doi motocicliști care și-au pierdut viața în tragicul accident de lângă Mircești. Două familii îndoliate vor să se facă dreptate

Șoselele din România sunt adevărate gropi ale morții. Anual zeci de tineri își pierd viața în urma unor tragice accidente precum cel de sâmbătă de lângă localitatea Mircești, județul Iași. Silviu și Monica sunt doi soți extrem de atrași de motociclete și călătorii, însă din păcate, pasiunea lor le-a adus sfârșitul. Acum două familii îndoliate vor să se facă dreptate.

25 iul. 2023, 16:41
Ei sunt Silviu și Monica, cei doi motocicliști care și-au pierdut viața în tragicul accident de lângă Mircești. Două familii îndoliate vor să se facă dreptate
Ei sunt Silviu și Monica, cei doi motocicliști care și-au pierdut viața în tragicul accident de lângă Mircești

Ei sunt Silviu și Monica, cei doi motocicliști care și-au pierdut viața în tragicul accident de lângă Mircești. Trei persoane și-au pierdut viața sâmbătă în urma unui accident rutier cumplit care a avut loc la granița dintre localitățile ieșene Gherăești și Mircești.

Citește și Canicula încurcă grav circulația feroviară. Test de rezistență fizică și psihică în trenurile CFR. În unele vagoane este mai cald decât afară

Ei sunt Silviu și Monica, cei doi motocicliști care și-au pierdut viața în tragicul accident de lângă Mircești

În acest accident tragic au fost implicați Lucica Stan, o femeie în vârstă de 58 de ani, din comuna ieșeană Mircești și soții Silviu și Monica Buruiană.

Potrivit autorităților, Lucica Stan se deplasa sâmbătă pe bicicletă spre locuința unor bătrâni de care avea grijă, în satul Iugani. Femeia s-ar fi angajat în traversarea străzii, nu se știe dacă pe bicicletă sau pe lângă aceasta, moment în care a fost lovită din plin de motocicleta pe care se aflau Silviu și soția sa.

Impactul a fost atât de puternic, încât toate cele trei persoane implicate au intrat în stop cardio-respirator.

Martorii care au asistat la teribilul accident au sunat imediat la 112, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, inclusiv cu elicopterul SMURD.

Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici victimele s-au stins pe rând pe rând.

„La data de 22 iulie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN2-E85, în afara localității Gherăeștii Noi. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că între o motocicletă pe care se aflau 2 persoane și o bicicletă ar fi avut loc o coliziune, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei. Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul celor trei persoane. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a transmis insp. Ciofu Ramona, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț.

Silviu și Monica Buruiană tocmai se întorseseră din Germania, unde au locuit împreună cu fiul lor, potrivit jurnaliștilor BZI, care au subliniat că aceștia erau îndrăgostiți de motoarele pe două roți, iar când ajungeau în țară nu ratau niciodată ocazia să facă scurte călătorii printre localități.

Citește și Peste 400 de pasageri din două trenuri operate de CFR au rămas blocați. O cale ferată a fost, pur și simplu, acoperită de aluviuni