Ei sunt tinerii care au decis să moară împreună. „Au trăit împreună, au murit împreună și la cererea lor au fost înmormântați împreună”

Doi tineri s-au hotărât să pășească împreună spre eternitate. Dragostea lor a fost atât de puternică că au decis să facă totul împreună, inclusiv să moară.

13 mart. 2023, 23:16
Ei sunt tinerii care au decis să moară împreună. „Au trăit împreună, au murit împreună și la cererea lor au fost înmormântați împreună”

Charlie Eccleston (19 ani) și Zaiga Gravenieks (20 de ani) au fost găsiți spânzurați, în Shenley, Hertfordshire, Marea Britanie, la cinci zile după ce au fost dați dispăruți.

Familiile celor doi tineri au vorbit în instanță despre povestea de iubire dintre cei doi. „Au trăit împreună, au murit împreună și la cererea lor au fost înmormântați împreună”, a declarat mama lui Charlie, Jo.

Citește și RCA 2023. Veste proastă pentru şoferii tineri, care sunt noile tarife, majorări semnificative

S-a discutat, în timpul audierilor, că Zaiga a fost găsită cu brațul în jurul umărului lui Charlie. Înainte să-și ia viața, cei doi pictaseră cu spray cuvintele „spre eternitate” și „4 Ever” pe o inimă-simbol, găsită în pădurea retrasă unde au fost descoperiți.

Cei doi au murit prin asfixie. Medicii legiști au spus că aceștia aveau în organism și cocaină și canabis. Ancheta a arătat că Charlie s-a luptat cu problemele sale mintale de la vârsta de 12 ani. Talentatul muzician, care era voce și cânta la chitară în trupa de metal Desert Smoker, dăduse semne de psihoză.

„Deși nu se iubea deloc, o adora pe Zaiga. Zaiga era o artistă foarte talentată. Visa să devină artist de tatuaje”, a mai spus Jo. „Era uluitor de frumoasă.Puteai să vezi mereu ce dragostea îi poartă lui Charlie”.

Citește și Se dau bani de la stat. Cine sunt cei 20.000 de tineri care vor primi granturi de câte 1.000 de euro din partea MIPE

Potrivit mamei lui Zaiga, Ausma, fiica ei a fost diagnosticată cu anorexie și boala Asperger. Studiase muzica la colegiul din Bedford, dar era prea bolnavă pentru a mai continua. „Ea și Charlie erau profund îndrăgostiți”, a mai spus Ausma.