Ei sunt ucigașii milionarului Adrian Kreiner! Tribunalul Sibiu a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă

Răsturnare de situație în cazul morții milionarului din Sibiu, Adrian Kreiner. După zile întregi de cercetări și audieri, polițiștii au reușit să îi identifice, în cele din urmă, pe cei trei criminali care l-au ucis cu sânge rece pe omul de afaceri, chiar în propria sa casă.

19 nov. 2023, 12:22
Ei sunt ucigașii milionarului Adrian Kreiner! Tribunalul Sibiu a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă
Ei sunt ucigașii milionarului Adrian Kreiner!

Ei sunt ucigașii milionarului Adrian Kreiner! Este vorba de Cosmin Costinel Zuleam, Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă, trei bărbați din județul Dolj, pe numele cărora Tribunalul Sibiu a emis duminică mandate de arestare preventivă.

Citește și Noi detalii despre uciderea afaceristului Adrian Kreiner. Ce spun procurorii care se ocupă de caz

Ei sunt ucigașii milionarului Adrian Kreiner!

„În baza art. 226 şi art. 223 alin.1 lit.a şi alin.2 CPP, raportat la art.202 alin.1 şi 3 CPP, admite propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor Z.C.C., G.L. şi M.M.C., formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: Z.C.C., G.L. şi M.M.C. pe o durată de 30 de zile, fiecare, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. Respinge cererea inculpatului M.M.C., formulată prin avocatul numit din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 19 noiembrie 2023”, se arată în decizia instanţei.

La scurt timp după emiterea mandatelor de arestare, Poliţia Română i-a dat în urmărire pe cei trei bărbați pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată.

Potrivit reprezentanților poliției, Cosmin Costinel Zuleam este născut în 1992 şi are domiciliul în localitatea Horezu Poienari, judeţul Dolj, iar Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă sunt născuţi în anul 1988 şi locuiesc în comuna Zaval, judeţul Dolj.

Surse din anchetă spun că cei trei bărbaţi nu au fost prinşi de autorităţi şi sunt informaţii că ar fi părăsit ţara la scrut timp după crimă.

În urmă cu câteva zile fost arestat preventiv un bărbat din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş. Acesta este acuzat că este complice cu cei trei criminali, el fiind cel care i-a adus la Sibiu, în noaptea crimei.

De asemenea, tot în acest caz a mai fost reţinut și un bărbat din Dolj, însă el a fost eliberat după 24 de ore, după ce anchetatorii au ajuns la concluzia că el nu are legătură cu crima de la Sibiu.

Citește și Legiștii au stabilit cum a murit Adrian Kreiner. Hoții au urmărit familia milionarului dintr-o casă părăsită timp de câteva zile